Spread the love


Τα σέξι εσώρουχα είναι το τέλειο όπλο, αφού οι περισσότερες γυναίκες, αν όχι όλες εκμεταλλεύονται την αφέλεια των άντρων, και με λίγα πράγματα πάνω τους μπορούν να καταφέρουν τεράστια αποτελέσματα. Δείτε και θαυμάστε άφοβα.

Στον αχανή χώρο του διαδικτύου βρήκαμε και σας προσφέρουμε ορισμένες πολύ σέξι περιπτώσεις γυναικών, χωρίς να έχουν κάτι το ξεχωριστό απάνω τους, απλά σέξι εσώρουχα.

Μάλιστα οι φωτογραφίες που ακολουθούν μπορούν να χαρακτηρισθούν και ως viral αφού έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου αρκετές φορές για να ικανοποιήσουν τα αδηφάγα αντρικά μάτια.

Όπως γράφει η εγκυκλοπαίδεια στο λίμα «Εσώρουχο» αναφέρει πως ονομάζεται το ένδυμα που φοριέται κάτω από τα ρούχα και έρχεται σε άμεση επαφή με το το δέρμα. Υπάρχουν πολλές δευτερεύουσες ονομασίες ανάλογα τη χρήση και το σχήμα. Στα εσώρουχα ανήκει η φανέλα, το σλιπ, η σκελέα, το μπόξερ, ο στηθόδεσμος ή σουτιέν και τέλος η κυλότα.

Δείτε περισσότερα: wikipedia.org αλλά κι εδώ: wikimedia.org

Απολαύστε τις εικόνες που ακολουθούν:

εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα esorouxa-9 εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα  εσώρουχα esorouxa-29 εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα εσώρουχα



Spread the love