Spread the love


Η Άννα Μυλωνά είναι μια υπέροχη μελαχρινή, με πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της που ανεβάζει τακτικά στον προσωπικό της λογαριασμό του facebook. Σχεδόν σε κάθε της ανάρτηση όλοι τις γράφουν πολύ κολακευτικά σχόλια, γιατί το αξίζει. Θαυμάστε τη.

Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μόλις τώρα ξεκίνησε την «καριέρα» της και στο instagram, όμως δεν έχει ασχοληθεί πολύ σοβαρά με αυτό, αφού έχει ανεβάσει πολύ λίγες φωτογραφίες της αλλά πάντα αξιοπρόσεχτες. Με μόνο 8 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα περισσότερων από 547 followers.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έχει 4.317 φίλους, και κατάφερε με τα σχόλιά της, αλλά και με τις φωτογραφίες της να την ακολουθούν περισσότεροι από 3.665 άτομα, που σχολιάζουν τις αναρτήσεις της.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το «δροσερό» κορίτσι, εκτός από υπέροχο σώμα έχει χιούμορ που κάνει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να νιώθουν όμορφα, αφού έχει ένα μοναδικό τρόπο να τους φτιάχνει τη μέρα.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, μια που δεν αξίζει να αποκαλύψουμε τίποτα περισσότερο γι αυτή την υπέροχη Ελληνίδα φίλη μας, που σας προτρέπουμε ανεπιφύλακτα να την ακολουθήσετε στα social media.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Δείτε τις πολύ όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Άννα Μυλωνά

Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά Άννα Μυλωνά



Spread the love