Spread the love


Η Daniela Crudu είναι το πιο «καυτό κορίτσι της ρουμανικής τηλεόρασης, αλλά τώρα ήρθε για να μας φτιάξει το κέφι και στην Ελλάδα. Έτσι πέρασε μια βόλτα και από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Είναι θεά..

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει κάνει κάποιες από τις ομορφότερες φωτογραφήσεις για το Ρουμανικό Playboy, και όποτε εμφανιστεί στην τηλεόραση οι δείκτες της τηλεθέασης ανεβαίνουν κατακόρυφα, αφού οι σωματικές της αναλογίες επιτρέπουν να δείχνει περισσότερα από ότι οι υπόλοιπες κοπέλες του ανταγωνισμού.

Κάτι το μεταδοτικό της χαμόγελο, κάτι το μπούστο και τα υπέροχα οπίθιά της κάνει τους τηλεθεατές να μην μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από πάνω της.

Αυτό σκέφθηκε και ο Θέμος, που εδώ που τα λέμε έχει πολύ καλό αισθητήριο στις γυναίκες, και την κάλεσε στην εκπομπή του για να διαπιστώσει με τα δικά του μάτια ότι πράγματι αυτό το κορίτσι αξίζει τα λεφτά του και την φήμη που απέκτησε και πολύ κόπο και βάσανα.

Αυτό όμως που πραγματικά τρελαίνει τους άντρες είναι μια καρδούλα τατουάζ που έχει κάνει στο επίμαχο σημείο για να κάνει ακόμη πιο ερωτικό το κορμί της, και μάλλον τα κατάφερε.

Δείτε την στο facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε τι κάνει επί σκηνής:

Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu Daniela Crudu



Spread the love