Spread the love


Η Δώρα Κωνσταντοπούλου είναι μια πανέμορφη κοπέλα από την Καλαμάτα που διατηρεί πολύ όμορφο προφίλ στα social media, ανεβάζοντας τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες και έτσι μαγνητίζει όλα τα αντρικά βλέμματα. Η αλήθεια είναι ότι η σεμνή ομορφιά της δεν περνάει απαρατήρητη.

Δηλώνει τόπο διαμονής Αθήνα, και είναι μια κοπέλα που θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, αφού όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ανεβάζει διαθέτει γλυκό πρόσωπο και αρκετά γυμνασμένο σώμα.

Είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει να ακολουθήσεις αφού στο instagram κατάφερε με μόνο 128 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 44.8 χιλιάδες followers.

Αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος για να πραγματοποιήσουμε το φωτο-αφιέρωμα που ακολουθεί, με τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια και μας τράβηξε το βλέμμα.

Μάλιστα, αυτή τη περίοδο ξεκίνησε τις σπουδές της. Όπως αναφέρει ασχολείται με αθλητισμό αφού στον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται. Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι παλαιότερα έκανε στίβο και μπαλέτο.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ανήκει στους ιχθείς, και όπως λέει βγαίνει παντού, αλλά συνήθως προτιμάει το κέντρο της Αθήνας, και μεγάλη της αδυναμία είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τέλος, όταν την ρωτούν ποιο είναι το ιδανικό αρσενικό απαντάει: «Αυτός που κάνει τον λόγο του πράξη .. και με κάνει να χαμογελάω».

Ελπίζουμε όλα τα όνειρά της για το μέλλον να γίνουν πραγματικότητα!

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα Κωνσταντοπούλου Δώρα ΚωνσταντοπούλουΔώρα Κωνσταντοπούλου



Spread the love