Spread the love


H Έλενα Βασιλείου είναι μια πολύ εντυπωσιακή και εμφανίσιμη Ελληνίδα από την Κύπρο, που σπουδάζει ψυχολογία, και όπως αναφέρει στο instagram δουλεύει ως bartender, και έχει αναδειχθεί «Miss bikini 2015». Δεν χρειάζονται άλλες πληροφορίες, αλλά μόνο να την δεις.

Η Κύπρος είναι το νησί της ομορφιάς, αφού εκεί αναδύθηκε από τα χρυσοπράσινα νερά της η Θεά Αφροδίτη. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που η μαρτυρική Μεγαλόνησος να βγάζει όμορφους ανθρώπους όπως η Έλενα Βασιλείου.

Είχαμε καιρό να εντυπωσιαστούμε από γυναικείο social media. όμως η Έλενα πράγματι έχει αναρτήσει πολύ όμορφες φωτογραφίες της. Εντύπωση προκαλεί ότι έως τώρα με μόνο 336 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 3,042 followers.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, για αυτό σας αφήνουμε να εντυπωσιαστείτε κι εσείς από την πανέμορφη Κύπρια με το καλλίγραμμο σώμα και το μεταδοτικό χαμόγελο.

Η 26χρονη καλλονή σήμερα είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της Κύπρου που αξίζει να ακολουθήσεις.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου Έλενα Βασιλείου

Δείτε περισσότερα εδώ: tothemaonline.com



Spread the love