Spread the love


Η Erika Fernandez είναι μια πανέμορφη Κολομβιανή αθλητική δημοσιογράφος που κάνει καριέρα στο Μεξικό, και τα πέταξε όλα για να θαυμάσουμε το σώμα της, αλλά και τα υπέροχα τατουάζ που κοσμούν το κορμί της. Είναι μια θεά της δημοσιογραφίας που αξίζει τον κόπο να την δεις.

Η Erika Fernandez είναι γνωστό ότι παρουσιάζει αθλητική εκπομπή στο Fox Sports με μεγάλη επιτυχία, Μάλιστα μετά από την φωτογράφιση που πραγματοποίησε για το αντρικό περιοδικό «H para Hombres» και μας άφησε όλους άφωνους.

Γνωρίζουμε ότι στην Λατινική Αμερική οι γυναίκες είναι πιο ακομπλεξάριστες από την Ευρώπη, ίσως και από την Αμερική.

Έτσι, οι νέες σέξι φωτογραφίες της κολομβιανής στην καταγωγή Erika Fernandez τάραξαν τα λιμνάζοντα νερά της Μεξικανική κοινωνίας. Η Erika εδώ και πολλά χρόνια στο Μεξικό και μάλιστα έχει καταφέρει να εδραιώσει την καριέρα της στην τηλεόραση.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Erika Fernandez εκτός από ομορφιά και το ταλέντο της κάνει και καλές εκπομπές, αλλά διατηρεί και πολύ «καυτό» λογαριασμό στο instagram που την έχουν τον βοήθησε να κερδίσει περισσότερη δημοτικότητα στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez

Δείτε και ορισμένες πόζες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς που προκαλεί τον θαυμασμό σε όσους την ακολουθούν:

Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez  Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez Erika Fernandez



Spread the love