Spread the love


Η Angelique Morgan ήταν η πρώτη που έγραψε στα οπίσθιά της σύνθημα υπέρ της υποστήριξης του Donald Trump, αφού δικαιώθηκε με την εκλογή τους ως πρόεδρου των ΗΠΑ. Τώρα για να χαρεί την εκλογή του ξανά ποζάρει σε ακόμα πιο τολμηρή φωτογράφηση. Δείτε τη..

Η Angelique Morgan, είναι μια κοπέλα που δεν μασάει τα λόγια της, και αφού με θέρμη υποστήριξε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Donald Trump με συνθήματα στα οπίσθιά της για να κινητοποιήσει ψηφοφόρους να πάνε μέχρι την κάλπη, τώρα χαίρεται.

Μάλιστα, για να δείξει την χαρά της προχώρησε σε μια πολύ πιο τολμηρή φωτογράφηση για να ευχαριστήσει όλους όσους τον ψήφισαν, και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Εμφανίζεται να φοράει ένα ροζ μπικίνι από κολλητική ταινία στο ντους της στο Μαλιμπού, την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016. Η Τώρα, για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η Angelique Morgan είναι μια τηλεοπτική προσωπικότητας της Γαλλίας, αλλά τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στις ΗΠΑ ως ηθοποιός, μοντέλο και εξωτική χορεύτρια.

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Η 41χρονη, έχει γεννηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, 1975 κρατιέται καλά, και ποζάρει για να την απολαύσουμε:

Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan Angelique Morgan



Spread the love