Spread the love


Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα αρκετά σέξι στην πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο Teatro, όπου μοιράζεται την πίστα μαζί με δυο μεγάλους καλλιτέχνες, τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη. Δείτε την εκπληκτική της εμφάνιση.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει την τιμή φέτος να συνεργάζεται στο Teatro με δυο μεγάλους καλλιτέχνες. Δυο μεγάλους μύθους της μουσικής βιομηχανίας που σκεπάζουν τα πάντα με την ύπαρξή τους σε ένα σχήμα.

Η Ελευθερία με την θετική της ενέργεια και την πολύ καλή φωνή που διαθέτει κατάφερε να κερδίζει τα βλέμματα του κόσμου και να κερδίσει το μεγάλο χειροκρότημα. Σέξι παρουσία, τέλειο ρεπερτόριο και έκλεψε τις εντυπώσεις .

Φορώντας ένα σούπερ μίνι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και αποκαλυπτικό ντεκολτέ βγήκε στην πίστα του Teatro και αναστάτωσε τα πλήθη.

Το Teatro Music Hall ύστερα από αρκετό καιρό που άφησε κλειστές τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας επιστρέφει με ένα σχήμα φωτιά που θα τινάξει τη χειμερινή διασκέδαση στον αέρα. Ο Κώστας Μπερτάκης και οι ιθύνοντες του κέντρου ύστερα από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη αλλά και το τέλος της συνεργασίας της Πάολας μαζί του εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή επιστρατεύοντας αυτή τη φορά δύο μεγαθήρια της ελληνικής λαϊκής δισκογραφίας και διασκέδασης, τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη.

Δύο μεγάλοι εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής, από τους κορυφαίους των τελευταίων δεκαετιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους ύστερα από πολλά χρόνια και ετοιμάζονται να απογειώσουν για τα καλά το Teatro και να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία του στη νύχτα.

Βασίλης Καρράς Νότης Σφακιανάκης Teatro θα αποτελέσει αναμφίβολα την κορυφαία μουσική συνάντηση του χειμώνα, με το νυχτερινό κέντρο να πετυχαίνει κάτι που λίγα κέντρα έχουν πετύχει: να ενώσει στην πίστα του δύο μεγάλες φωνές, δύο τεράστια ρεπερτόρια, δύο καλλιτέχνες που βρίσκονται στην κορυφή και αγαπιούνται φανατικά από το κοινό.

Μια συνεργασία που κανείς δεν θα περίμενε και όμως έγινε και πάλι πραγματικότητα ύστερα από 24 ολόκληρα χρόνια, όταν Βασίλης Καρράς Νότης Σφακιανάκης είχαν συνεργαστεί και πάλι μαζί επί σκηνής.

Δείτε την στο facebook και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, την πολύ σέξι Ελευθερία Ελευθερίου και όποιος αντέξει:

Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου



Spread the love