Spread the love


Η Larsa Pippen είναι ένα διάσημο μοντέλο και ηθοποιός που έχει αρπάξει όλες τις καρδιές των άντρων που ακολουθούν στο μεγάλο της ταξίδι στη βιομηχανία του θεάματος, αλλά και στα social media. Αυτή τη φορά απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα με ένα λευκό ολόσωμο μαγιό.

Μάλιστα, όσοι την γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι είναι καταπληκτικό άνθρωπος με «τεράστιες» υποκριτικές ικανότητες όπως διαπιστώσαμε όσοι βλέπαμε την τηλεοπτική σειρά που εμφανιζόταν «The Real Housewives» του Μαϊάμι. Θέλει να πλασάρει τον εαυτό της ως μητέρα και fashion επιχειρηματίας, χωρίς να κρύβει την δόξα από τον σύζυγό της που είναι παίκτης του ΝΒΑ.

Έγινε γνωστή ως Larsa Younan με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, αλλά λόγω του γάμου της με έναν πολύ επιτυχημένο παίκτη του μπάσκετ, Scottie Pippen άλλαξε επίθετο και είδε τις μετοχές της να απογειώνονται.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι έχει συνολικά τέσσερα παιδιά μαζί, αλλά η Larsa στα 42 της χρόνια διατηρεί πολύ ερωτικό κορμί και με αυτόν τον τρόπο κρατάει συνέχεια «αναμμένη» την σχέση της με τον σύζυγό της.

Για όσους δεν γνωρίζουν θα πρέπει ακόμα να σημειώσουμε ότι η Larsa Pippen είναι τόσο γνωστή και επιτυχημένη, ώστε να λέμε ότι πλέον ζει το όνειρό της. Με εισοδήματα που αγγίζουν τα 14 εκατομμύρια δολάρια, αποδεικνύει πόσο επιτυχημένη είναι στην καριέρα της.

Η Larsa Pippen γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1974, στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αλλά κρατάει ακόμα και την υπηκοότητα της Συρίας. Αυτή η μητέρα ακόμα φαίνεται αρκετά νέα, και το sex appeal της, δεν μπορεί να αφήσει κανένα άντρα αδιάφορο.

Δείτε την σελίδα της larsapippen.com στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου πήρε την όρη της για να απολαύσει μαζί με την μικρή της κόρη το ήλιο και την θάλασσα στην πλαζ του Μαϊάμι, και οι φωτογραφίες της είναι συγκλονιστικές.

Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen Larsa Pippen

Larsa Pippen Larsa Pippen

Δείτε και πολύ όμορφες πόζες της που ανεβάζει:

Larsa Pippen

Δείτε τα εκπληκτικά παιδιά της:

Larsa Pippen

Ούτε για το σώμα της έχουμε να πούμε κουβέντα, αλλά ούτε και για το εκπληκτικό της σπίτι.

Larsa Pippen Larsa Pippen

larsa pippen

larsa pippen



Spread the love