Spread the love


Η Iggy Azalea φωτογραφήθηκε για όλα τα αντρικά μάτια για το αντρικό περιοδικό «GQ» της Αυστραλίας και μάγεψε όλους τους φίλους της που την ακολουθούν. Μάλιστα στην βράβευση των αντρών της χρονιάς 2016 εμφανίσθηκε με ανοιχτό σακάκι και όλο το μπούστο έξω.

Η Iggy Azalea ποζάρει στο «GQ» Άνδρες της Χρονιάς 2016 στην Αυστραλία στις 15 Νοεμβρίου και επέλεξε να φορέσει ένα πολύ αποκαλυπτικό σύνολο! Πήγε εντελώς τόπλες φορώντας μόνο το σακάκι της και έδειξε λίγο από τα υπέροχα στήθη της.

Η 26χρονη Iggy Azalea, ανέβηκε ακόμα ένα σκαλί ύστερα από την φωτογράφηση και την τολμηρή της εμφάνιση στα βραβεία του αντρικού περιοδικού «GQ» Άνδρες της Χρονιάς 2016 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας στις 15 Νοεμβρίου.

Η καλλονή τραγουδίστρια της ποπ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε ορισμένες από τις φωτογραφίες της και κέρδισε απλόχερα τα likes που της χάρισαν οι φίλοι της.

Δείτε την σελίδα της: iggyazalea.com

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με 1,718 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 9.4 εκατομμύρια ακόλουθοι Followers.

Δείτε τη στο facebook το twitter και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea



Spread the love