Spread the love


Η Irina Shayk σε ακόμα μια πολύ σέξι σειρά φωτογραφιών για γνωστό γυναικείο περιοδικό που αξίζει να δεις γιατί και αυτή το φορά μας επιτρέπει να θαυμάσουμε το υπέροχο σώμα της. Είναι η καλύτερη και όχι άδικα .. Δες τη για να καταλάβεις.

Ο λόγος για τη νέα σειρά φωτογραφιών της Irina Shayk από τον διάσημο φωτογράφο Nico Bustos για το περιοδικό «Madame Figaro» για το τείχος που κυκλοφορεί για τον μήνα Οκτώβριο 2016.

Η 30χρονη Ιρίνα Σέικ από κορίτσι μεταμορφώνεται σιγά-σιγά σε μια σοβαρή κυρία μπροστά στα μάτια μας, και μέσα από τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Αυτή η κοπέλα έχει καταφέρει το απόλυτο αφού από ένα όμορφο μοντέλο με καταγωγή από την Ρωσία, κατάφερε να είναι μια πασίγνωστη.. σούπερ μοντέλο και ηθοποιός. Θα πρέπει να σημειώσουμε ακόμα ότι έχει γεννηθεί στις 6 Ιανουάριος 1986 και έχει ύψος: 178 εκατοστά.

Στα προσωπικά της, και πιο συγκεκριμένα στα αισθηματικά της μπορεί να μην τα καταφέρνει τόσο καλά, αλλά η επαγγελματική πορεία είναι αξιοζήλευτη. Μάλιστα στα social media έχει καταφέρει να την ακολουθούν εκατομμύρια φίλοι της για να θαυμάζουν τις φωτογραφίες της.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαυστε τις νέες της φωτογραφίες που ακολουθούν:

Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk

Irina Shayk

Δείτε ακόμα:

Irina Shayk: H Ρωσίδα καλλονή «γονάτισε» το Instagram (ΦΩΤΟ)



Spread the love