Spread the love


H Ειρήνη Τσάκωνα κατάγεται από την όμορφη Θήβα, της Βοιωτίας, αλλά μένει μόνιμα στην Χαλκίδα, και διατηρεί έναν από τους όμορφους λογαριασμούς στο Facebook, αφού ανεβάζει πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες για να την θαυμάζουν οι φίλοι που την ακολουθούν.

Η Ειρήνη Τσάκωνα τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τον έχει κλειστό, αλλά άμα σε δεχθεί ως φίλο της τότε θα ανακαλύψεις μια κοπέλα με όλες τις προδιαγραφές μοντέλου αξιώσεων. Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με μόνο 186 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 2,345 followers.

Είναι μια πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα με τέλειο και πολύ εκφραστικό πρόσωπο, και αψεγάδιαστο κορμί, που όταν ποζάρει με το μαγιό της, τότε οι φίλοι της της χαρίζουν τον θαυμασμό τους μαζί με τα like τους παρέα με πολύ θετικά σχόλια.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι λατρεύει τον αθλητισμό, μιλά τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά) και παράτησε το μόντελινγκ, με το οποίο είχε ασχοληθεί από την ηλικία των 15 ετών.

Η Ειρήνη Τσάκωνα σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, και είναι ένα πολύ αθλητικό κορίτσι, αφού συμμετέχει πολύ συχνά σε ημιμαραθώνιους αγώνες.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εκμυστηρευτεί ότι θέλει να ανοίξει μια δική της επιχείρηση διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς λατρεύει και την κηπουρική. Κατάγεται από τη Θήβα και τα τελευταία έξι χρόνια μένει στη Χαλκίδα. Από 15 χρονών είναι ανεξάρτητη οικονομικά, καθώς τότε έκανε τα πρώτα βήματά της στο μόντελινγκ.

Πλέον έχει δική της οικογένεια και μεγαλώνει δύο υπέροχα παιδιά…

Επίσης σύμφωνα με την ίδια, τη φλερτάρουν πιο έντονα από ποτέ, και το ιδανικό αρσενικό «δεν είναι απαραίτητο να είναι όμορφος, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι γοητευτικός και με χιούμορ»…

Συχνάζει στο Cruiser στη Μαρίνα Φλοίσβου για ποτάκι τις Παρασκευές, και δεν αφήνει τίποτα που την προσβάλλει να πέσει κάτω, είναι αισιόδοξη και χρησιμοποιεί συνέχεια τη φράση «όλα γίνονται για κάποιον σκοπό».

Δείτε τη στο instagram και στο facebook

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα Ειρήνη Τσάκωνα



Spread the love