Spread the love


H Jenny Poussin είναι ένα καυτό μοντέλο που αγαπάει τα bikinini, αλλά τα δίνει όλα όταν επιλέγει ακόμα πιο μικροσκοπικά μαγιό, τα λεγόμενα microkini. Το σώμα της είναι θεϊκό, και οι πόζες που παίρνει κόβουν την ανάσα, γι αυτό όλοι θέλουν να την ακολουθήσουν.

Μάλιστα η Jenny Poussin που το 2011 έκαψε καρδιές με την εμφάνισή της στο ανδρικό περιοδικό Playboy αφού ήταν μια από τις πιο «καυτές» Playmate, αλλά σύντομα αναβαθμίστηκε ως glamour model, και αυτό το μαρτυρούν οι φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Στο instagram όμως τα δίνει όλα αφού κατάφερε με μόνο 476 δημοσιεύσεις να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 48.3 χιλιάδες άτομα εκτιμώντας την διάθεσή της να προσφέρει χαρά στα αντρικά μάτια.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όσοι την ακολουθούν μαγεύονται και από το υπέροχο κορμί της, αφού το στήθος της είναι τεράστιο και στητό, και οι κοιλιακοί της είναι «φέτες»..

Έτσι, επιλέγει και τα πιο μικρά μαγιό που υπάρχουν στην αγορά για να μας δείξει τους πολύ σφιχτούς και καλοσχηματισμένους της γλουτούς.

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαυστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Jenny Poussin Jenny Poussin Jenny Poussin Jenny Poussin Jenny Poussin Jenny Poussin Jenny Poussin Jenny Poussin Jenny Poussin Jenny Poussin Jenny Poussin

/p>

jenny poussin



Spread the love