Spread the love


Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη την Παρασκευή που μας πέρασε όταν διαπιστώσαμε ότι κατέβασαν την σελίδα της Μαριλού Μοράλες από το Facebook για άσεμνο περιεχόμενο. Δείτε τις «απαγορευμένες φωτογραφίες της που αφαίρεσαν από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Marilou Moralew είναι ένα από τα πιο σεξι κορίτσια της εγχώριας show biz και φλογερό ταμπεραμέντο που δύσκολα μπορεί να το κρύψει. Έτσι, δραστηριοποιείται στα social media με έναν προσωπικό λογαριασμό που με αυτόν διαχειρίζεται την σελίδα της.

Την Παρασκευή όμως διαπιστώσαμε με λύπη μας ότι το facebook κατέβασε τον προσωπικό της λογαριασμό, όταν ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της που θεώρησε ότι παραβαίνουν τους κανόνες του, αφού οι διαχειριστές διαπίστωσαν ότι έδειχνε περισσότερο το στήθος της από τα επιτρεπόμενα όρια.

Το Lifeviews.gr επικοινώνησε μαζί της για να μας δώσει τις «κομμένες» φωτογραφίες της ώστε να διαπιστώσουμε τι πραγματικά έχει γίνει.

Η Marilou στενοχωρήθηκε, αφού όλοι εμείς οι φίλοι της για λίγες ημέρες δεν θα μπορούμε να την «απολαύσουμε» στις πολύ «καυτές» της πόζες, αλλά κομμάτια να γίνει, αφού το κορίτσι είναι καλά.. όλα είναι καλά, και η στεναχώρια της ευχόμαστε να περάσει γρήγορα.

Δείτε την στο facebook το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες

Δείτε τις «κομμένες» φωτογραφίες της που κατέβασε το Facebook:

Μαριλού Μοράλες  Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες  Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες

Δείτε ακόμα:

H Μαριλού Μοράλες αγαπάει τον Ολυμπιακό

Η Μαριλού Μοράλες σε νέες «hot» πόζες που αρέσουν



Spread the love