Spread the love


Η Κέλλυ Λιόντου είναι μια καθημερινή Ελληνίδα που διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με τους χιλιάδες φίλους της που την ακολουθούν στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Προκαλεί, αλλά και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της. Διαβάστε την συνέντευξή της.

Την Κέλλυ Λιόντου την γνωρίσαμε πέρυσι σε ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα που πραγματοποιήσαμε στο κορμί της. Είναι μια καθημερινή Ελληνίδα, ένα κορίτσι με πτυχίο Πανεπιστημίου που εκμεταλλεύτηκε την χρήση των social media και έγινε γνωστή, ενώ δεν είναι ούτε μοντέλο, ούτε ηθοποιός η τραγουδίστρια.

Και όμως, αυτό το κορίτσι το ακολουθούν χιλιάδες φίλοι της που θαυμάζουν τις ναζιάρικες πόζες της, και τις γράφουν πολύ κολακευτικά σχόλια, όπως σε όλες τις μεγάλες σταρ. Γιατί η Κέλλυ είναι μια κοπέλα που ξέρει να προκαλεί, να ποζάρει και προσπαθεί να περνάει όμορφα σε καιρούς κρίσης.

Δείτε τι μας αποκάλυψε για τον εαυτό της η Κέλλυ Λιόντου, για την χρήση των social media, αλλά και τα προβλήματα που την δημιούργησε η υπέρ-έκθεση μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

1) Κέλλυ Λιόντου είσαι αρκετά γνωστή από αφιερώματα που σου έκαναν blogs αλλά και εμείς παλιότερα, εξαιτίας της δράσης σου στα social media. Πες μας δυο λόγια για σένα για όσους δεν τα έχουν παρακολουθήσει.

-Γεννήθηκα στον Πειραιά και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω κάνει σεμινάρια υποκριτικής, έχω δίπλωμα καθηγήτριας χορού και έχω πανεπιστημιακή μόρφωση. Αγαπώ πολύ τα ταξίδια, τη γυμναστική, τη θάλασσα και τη νυχτερινή ζωή, με την οποία έχω ασχοληθεί και επαγγελματικά.

Κέλλυ Λίοντου

2) Ποια είναι η δραστηριότητά σου στα social media;

Στο facebook έχω το προφίλ μου, τη σελίδα μου (ως δημόσιο πρόσωπο) και ένα λογαριασμό στο instagram και άλλο ένα στο twitter.

Κέλλυ Λίοντου

3) Δημόσιο πρόσωπο; Έχεις κάποια σχέση με το χώρο της show biz;

Απολύτως καμία. Είμαι «δημόσιο πρόσωπο» όμως, γιατί είμαι αναγνωρίσιμη από μεγάλη μερίδα του κοινού που ασχολείται με τα social media.

Κέλλυ Λίοντου

4) Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με αυτό το χώρο;

Πριν από 4 χρονιά περίπου άνοιξα λογαριασμό στο facebook, μετά από 2 χρόνια στο instagram και από πέρυσι είμαι και στο twitter.

Κέλλυ Λίοντου

5) Oι φωτογραφίες σου είναι πολύ σέξι. Σου αρέσει να προκαλείς;

Μαζί μου δεν πλήττεις ποτέ! Μου αρέσει το ασυνήθιστο και το διαφορετικό. Τα social media για μένα είναι μια εικονική πραγματικότητα, στην οποία ο καθένας προβάλλει αυτό που θέλει και όχι απαραίτητα αυτό που είναι. Θέλω να προκαλώ και το κάνω αφού μπορώ και αφού αρέσει και σε πολλούς όπως διαπιστώνετε όλοι. Οι φωτογραφίες μου είναι αποκαλυπτικές αλλά όχι πρόστυχες.

Κέλλυ Λίοντου

6) Από όλη αυτή την προβολή τί έχεις κερδίσει; Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ίσως;

Δημοσιεύω φωτογραφίες επειδή καταρχήν αρέσει σε μένα και κατά δεύτερον είδα με τον καιρό, ότι αρέσει και σε πολύ κόσμο ακόμα. Ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα κι εγώ με την τόση ανταπόκριση και αγάπη και θέλω μέσω αυτής της συζήτησης να ευχαριστήσω τους φίλους μου στα social media που με τιμούν με τα like και τα κολακευτικά τους σχόλια. Έχω δεχτεί όλων των ειδών τις προτάσεις προσωπικές, επαγγελματικές, κλπ. Είναι τιμή μου που σε μια τόσο δύσκολη εποχή που καθημερινά άνθρωποι παλεύουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, εγώ να δέχομαι καθημερινά προτάσεις για εργασία.

Κέλλυ Λίοντου

7) Σίγουρα όμως αυτή η υπερέκθεση θα έχει και τα αρνητικά της. Μίλησε μας για αυτό.

Πολύς κόσμος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις φωτογραφίες μου ή το όνομά μου ή και τα δυο. Κάθε εβδομάδα στο fb υπάρχει τουλάχιστον ένα δικό μου ψεύτικο προφίλ. Μάλιστα δύο τέτοια κρούσματα εμφανίστηκαν και στο instagram.

Κέλλυ Λίοντου

8) Ποιοι πιστεύεις ότι είναι πίσω από όλα αυτά;

Ένα μικρό ποσοστό είναι άσχετοι, άντρες και γυναίκες, που φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ από δημοφιλή άτομα του διαδικτύου, πιθανόν να ξεγελάσουν τη μοναξιά και την ασήμαντη -όπως προφανώς οι ίδιοι θεωρούν- προσωπικότητά τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό όμως αυτών των προφίλ το δημιουργούν άτομα τα οποία με έχουν απειλήσει και είτε με γνωρίζουν προσωπικά, είτε όχι.

Κέλλυ Λίοντου

9)Τι εννοείς; Τι είδους απειλές;

Απειλές για γνωριμία μαζί μου, καταρχήν, όσο αφορά άντρες. Εκφράσεις ζήλιας από γυναίκες και ένα θέμα με συγκεκριμένο άντρα, πρώην σχέση μου. Για αυτό δε θέλω να μιλήσω, γιατί θα πάρει άλλη τροπή. Όλοι αυτοί μου φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ, κάνουν add στους φίλους μου, τους ζητάνε χρήματα για να συνευρεθούν ερωτικά και τους βρίζουν χυδαία. Πιστεύουν στην τακτική Γκαιμπελς: “πες πες κάτι θα μείνει”.. Δηλαδή, θα διασπείρουν φήμες και υποψίες γύρω από εμένα για το τι επιδιώκω από τα social media.

Κέλλυ Λίοντου

10) πως τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά?αξίζει να ασχολείσαι με τα social media παρά τους κινδύνους που ενδέχεται να έχουν;

Όλα τα πράγματα έχουν την ευχάριστη και τη δυσάρεστη πλευρά τους. Αν περνούσα απαρατήρητη δεν θα είχα όλα αυτά… αλλά σε ποια γυναίκα αρέσει να περνά απαρατήρητη; Έχω τόσους φίλους πλέον στους λογαριασμούς μου, δεν τους έχω ενοχλήσει ποτέ και όλοι έχουν καταλάβει το επίπεδο μου. Λαμβάνω τόση αγάπη και υποστήριξη καθημερινά που μου δίνει ώθηση να συνεχίσω.

Κέλλυ Λίοντου

11) Tι άλλο να περιμένουμε από εσένα; θα συνεχίσεις να προκαλείς;

Οι φίλοι μου στο διαδίκτυο θέλουν το χαμόγελό μου και τις αποκαλυπτικές μου φώτο. Δε θα τους απογοητεύσω ποτέ. Αντίθετα, κάθε φορά ο πήχης θα τοποθετείται ψηλότερα. Από μένα να περιμένετε μόνο εκπλήξεις.

Κέλλυ Λίοντου

12) Κέλλυ που σε βρίσκουμε; Βλέπουμε στο διαδίκτυο φωτογραφίες σου από συγκεκριμένο μαγαζί στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Το αγαπώ πολύ, είναι ένα οικείο περιβάλλον για μένα, μου προσφέρει ασφάλεια και διασκέδαση. Όπως λέω χαριτολογώντας είναι το μαγαζί μου εκεί, οι δικοί μου άνθρωποι..

Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου Κέλλυ Λίοντου



Spread the love