Spread the love


Η Νικολέτα Ράλλη είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες παρουσιάστριες, πολύ χαμηλών τόνων, αλλά με εξαιρετικό κορμί, που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε. Αυτό το διάστημα ασχολείται τηλεοπτικά στην Θεσσαλονίκη, αλλά πότε δεν την ξεχνάμε από τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

Η Νικολέτα Ράλλη φέτος το καλοκαίρι δεν κρατήθηκε και φόρεσε το μαγιό της στη Μύκονο για να δείξει σε όλους ότι το σώμα της είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Η Νικολέτα Ράλλη πέρασε ένα μέρος των τις διακοπών της στην Μύκονο για να κάνει τους λουόμενους να παραμιλήσουν.

Φορώντας εντυπωσιακό μπικίνι βούτηξε στα κρυστάλλινα νερά παραλίας του νησιού των Ανέμων και, όπως ήταν επόμενο, μαγνήτισε τα βλέμματα των ανδρών. Εκεί ήταν και η κάμερα που κατέγραψε την ηθοποιό και παρουσιάστρια, η οποία προσέφερε πολύ όμορφες πόζες στον ανδρικό πληθυσμό της πλαζ βγάζοντας στην φόρα το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες και στα βίντεο που ακολουθούν:

Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη

Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η εμφάνιση που έκανε το 2015 στην Μύκονο θα μας μείνει αξέχαστη. Μάλιστα, μέσα στο λευκό της bikini μας χάρισε πόζες που θα την ακολουθούν μια ζωή γιατί τέτοιες κορμάρες σπανίως απολαμβάνουμε στην παραλία.

Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη



Spread the love