Spread the love


Η Patricia Jordane είναι ένα από τα γνωστά κορμιά της Βραζιλίας και δεν διστάζει να μας δείξει το κορμί της για να καταπιούμε την γλώσσα μας. Η 23χρονη με το ζουμερό κορμί δεν αφήνει κανένα περιθώριο σχολιασμού αφού το σώμα της τα λέει όλα, Απολαύστε άφοβα.

Ο λόγος για την καταπληκτική Patricia Jordane που είναι μια νέα κοπέλα που ταράζει τα νερά μέσα από υπέροχες φωτογραφίες της για το γνωστό διαδικτυακό περιοδικό Bella Club.

Η 23χρονη, όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν έχει πολύ εκφραστικό πρόσωπο με σαρκώδη χείλη, σέξι μάτια, και μπούστο που κλέβει την ματιά μας.

Διατηρεί το κορμί της σε τέλεια κατάσταση, «ζουμερό» και γυμνασμένο ακολουθώντας πολύ αυστηρή διατροφή γιατί αισθάνεται όμορφα όταν το δείχνει, αφού η Patricia υποστηρίζει το γυμνό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη της, δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται να φωτογραφηθεί γυμνή.

Η 23χρονη Patricia Jordane έχει γεννηθεί στις 31 Ιανουαρίου 1993, στην πόλη του Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας, αλλά ζει τα τελευταία χρόνια στο Σάο Πάολο. Στο ζώδιο είναι Υδροχόος και το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 1,70 μέτρα.

Στα υπόλοιπα να αναφέρουμε ότι στους γοφούς γράφει 100 cm, μέση 62 εκατοστά, μπούστο 90 εκατοστά, και πόδια 37 cm.

Στην ερώτηση ποια ήταν η πιο ασυνήθιστη κατάσταση που έχετε περάσει, ενώ εργάζεται ως μοντέλο απάντησε με θάρρος: Υπήρχαν πολλά! Αλλά πιστεύω ότι η σεξουαλική παρενόχληση είναι η πιο ασυνήθιστη κατάσταση σε αυτή την καριέρα.

Υπάρχει μεγάλη προκατάληψη σε αυτόν τον τομέα της εργασίας; Προκατάληψη υπάρχει από τη στιγμή που ακολουθείς την καριέρα του μοντέλου. Όταν είμαστε στα μέσα ενημέρωσης, είμαστε περισσότερο εκτεθειμένες, αλλά δεν γίνετε αλλιώς

Τι κάνεις για να κρατήσεις τις καταπληκτικές σου καμπύλες; Ακολουθώ μια πολύ αυστηρή δίαιτα, και κάνω κάθε μέρα βαριά προπόνηση.

Το βρίσκετε δύσκολο να φωτογραφίζεσαι γυμνή; Δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται για γυμνό.

Ποιο είναι το πιο ενοχλητικό όταν είσαι διάσημος; Υποθέτω ότι είναι η έλλειψη της ιδιωτικής ζωής.

Τι σου αρέσει να κάνεις στο κρεβάτι σου; προσπαθώ πάντα να κάνω κάτι διαφορετικό.

Τι σας ανάβει; Τα έχω κάνει όλα.

Δείτε την σελίδα της: patriciajordane.com.br

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane

Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane Patricia Jordane

Δείτε περισσότερα: bellaclub.com



Spread the love