Spread the love


Είχαμε πολύ καιρό να δούμε να ανεβάζει φωτογραφίες της στο facebook η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αλλά μέσα σε 14 λεπτά μας έκανε να νοιώσουμε όμορφα. Δείτε τις τελευταίες της πόζες.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες, και δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στις δημόσιες σχέσεις και στα social media. Μάλιστα είχε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να ανεβάσει φωτογραφίες της.

Έτσι, μετά από την απουσία της είπε να ανεβάσει κάποιες από τις πόζες της για να μας φτιάξει την διάθεση, και να ανεβάσει λίγο την θερμοκρασία των ημερών.

Είμαστε πολλοί χαρούμενοι όταν μαθαίνουμε νέα της, και ακόμα πιο ευτυχισμένοι όταν κάνουμε θέμα που αφορά τις κινήσεις της στο χώρο της μόδας.

Δείτε το κανάλι της: youtube

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη διατηρεί πολύ φιλική σχέση με τον Βασίλειο Κωστέτσο, και μια από τις πόζες της την έχει βγάλει στο χώρο του, δοκιμάζοντας τα ρούχα του επιτυχημένου Έλληνα σχεδιαστή.

Δείτε τη στο facebook και στην σελίδα της facebook στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δείτε ακόμα:

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κόλασε τον Σταρόβα



Spread the love