Spread the love


Η Ελένη Ματζουράνη είναι μια πολύ εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, με τέλειο σώμα που δεν μπορείς να μην το θαυμάσεις. Είναι η φοιτήτρια μετά το μόντελινγκ αποφάσισε να δείξει ότι ξέρει να χορεύει, αφού όπου εμφανίζεται όλοι μαζεύονται γύρω της.

Η Ελένη Ματζουράνη μετά το μόντελινγκ και τις διεθνείς πασαρέλες δείχνει το ταλέντο της και στο χορό, αφού είναι κάτι το οποίο αγαπάει και ασχολείται από μικρό παιδί.

Είναι γέννημα θρέμμα Αθηναία και από το δημοτικό έχει διδαχθεί μαθήματα χορού αφού αγαπούσε τα latin και τα oriental. Η εντυπωσιακή της παρουσία δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον χώρο του μόντελινγκ αφού έχει πάρει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς και κέρδισε πολλές διακρίσεις.

Δεν είναι κορίτσι σαν τα άλλα, και μάλιστα μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και σπουδάζει Λογιστική σε ΤΕΙ της Αθήνας.

Στις πιο σημαντικές πρώτες της εμφανίσεις θα πρέπει να αναφέρουμε τον διαγωνισμό του 2009, τα «Summer Symbol», όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Η Ελένη Ματζουράνη ανεβάζει τον πήχη της πολύ ψηλά, αφού παλαιότερα είχε εξομολογηθεί ότι ήθελε να φωτογραφηθεί για την καμπάνια της Victoria Secret.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τα πολύ όμορφα και εκφραστικά χαρακτηριστικά του προσώπου της, το σώμα της είναι πολύ γυμνασμένο, και η ίδια πασχίζει στο γυμναστήριο να το κρατάει φρέσκο και γραμμωμένο. Προσέχει το σώμα της, ώστε να μη χαθεί η ομορφιά της.

Είναι κοπέλα των δυτικών προαστίων, και αγαπάει πολύ να συχνάζει σε αυτά τα μέρη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τον άντρα που θέλει να έχει στο πλευρό της πρέπει να τηρεί κάποιες προδιαγραφές και πάνω απ’ όλα να έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Επιπλέον, θέλει ο άντρας να είναι ευαίσθητος, ρομαντικός, να τη νοιάζεται και να στέκει πλάι της άγρυπνος φρουρός.

Δείτε τη στο Facebook  και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε και τις πολύ όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook:

Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη



Spread the love