Spread the love


Η φοιτήτρια από την Πάτρα κέρδισε σε ερασιτεχνικό διαγωνισμό πορνό και θα παίξει στη νέα ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη που ξέρει εκτός του να σκηνοθετεί, να διαλέγει κορίτσια για τις ταινίες του. Απολαύστε ακόμα ένα κορίτσι που αξίζει να δεις.

Μια 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα αποφάσισε να λάβει μέρος σε ερασιτεχνικό διαγωνισμό πορνό και τελικά κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούρια ακατάλληλη ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η φοιτήτρια, η οποία απεικονίζεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, σύμφωνα με τον παραγωγό ταινιών για ενηλίκους, Δημήτρη Σειρηνάκη, που μίλησε στο protothema.gr, δεν το έκανε για τα χρήματα, αλλά γιατί ήθελε να μοιραστεί με το κοινό προσωπικές της στιγμές.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Δημήτρης Σειρηνάκης, «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ένας ηθοποιός γλύφει ένα στήθος σε μια ταινία είναι ταμπού, ενώ ένας που κόβει ένα χέρι παίρνει Όσκαρ».

Μάλιστα, μας αποκάλυψε πως στο διαγωνισμό που διοργάνωσε, αρκετά ήταν τα ζευγάρια που έστειλαν τα ερασιτεχνικά τους βίντεο, «η συμμετοχή ήταν μεγάλη και αυτό που αποκόμισα είναι ότι δεν το έκαναν μόνο για τα χρήματα, αλλά και γιατί το γούσταραν».

Πάντως, στην περίπτωση της φοιτήτριας δεν αποκαλύπτεται αν ο παρτενέρ ήταν το αγόρι της, ή κάποιος φίλος που δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει.

Έτσι, η φοιτήτρια καλλονή από την Πάτρα, είναι πλέον περιζήτητη στα περίπτερα.

Είναι η κοπέλα που επιλέχτηκε μέσα από την εταιρία για να πρωταγωνιστήσει στο dvd της εταιρίας που πλέον κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας. Η 19χρονη έστειλε μαζί με την παρέα της ένα ερασιτεχνικό πορνό στην εταιρία, η οποία το είδε, της άρεσε αρκετά και αποφάσισε να το κυκλοφορήσει.

Η νεαρή φοιτήτρια κάνει πλέον θραύση στις αισθησιακού είδους ταινίες, καθώς το dvd που κυκλοφόρησε από τις 25 Φεβρουαρίου σε όλα τα περίπτερα έχει μεγάλη πέραση και έχει πουληθεί σε πολλά αντίτυπα.

Μάλιστα άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ίδια έβαλε 2.000 ευρώ στην τσέπη της από αυτή την δουλειά και όπως όλα δείχνουν θα την δούμε και στα επόμενα dvd της εταιρίας.

Δείτε την Sirina  στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

19χρονη φοιτήτρια 19χρονη φοιτήτρια 19χρονη φοιτήτρια

19χρονη φοιτήτρια 19χρονη φοιτήτρια 19χρονη φοιτήτρια

Πηγή: protothema.gr



Spread the love