Spread the love


Η Gigi Hadid πέταξε όλα τα τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε κρατώντας μια τσάντα γνωστού οίκου στη νέα καμπάνια της εταιρίας Versace και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό.

Φορώντας μόνο το άρωμά της ξάπλωσε κρατώντας μια τσάντα του οίκου. Φαίνεται ότι όλα τα τελευταία εκστρατείες μόδας Gigi Hadid είναι επικεντρωμένη γύρω από γυμνό.

Λίγες μέρες μετά την νέα διαφήμιση της για τον Stuart Weitzman – όπου κι εκεί δεν φορούσε τίποτα, παρά μόνο ένα ζευγάρι μπότες – παρουσίασε στον κόσμο ξανά το κορμί της για τον Versace.

Στην πρόσφατη φωτογράφηση η Hadid, ντυμένη μόνο με ένα ζευγάρι μαύρα γόβες με ψηλά τακούνια, φαίνεται γυμνή στο κρεβάτι να κρατά μια μεγάλη τσάντα με ευδιάκριτο το εμπορικό της σήμα. Σε μια άλλη είναι τόπλες και καλύπτει το στήθος της με ένα δερμάτινο σακάκι.

«Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα. Ξέρει πώς να δείχνει τον εαυτό της. Είναι πολύ όμορφη και αριστοκρατική. Δεν είναι αλαζονική με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό είναι το μόνο σίγουροι. αυτά εξομολογήθηκε ο το αγόρι της  Zayn Malik στο περιοδικό «ES» τον Νοέμβριο, για να συμπληρώσει. «Δεν έχουμε ανταλλάξει επίσημα κλειδιά ή δαχτυλίδια … [αλλά] ζούμε μαζί όπου και αν βρισκόμαστε.”

Δείτε την στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Gigi Hadid Gigi Hadid Gigi Hadid Gigi Hadid Gigi Hadid Gigi Hadid



Spread the love