Spread the love


Διάσημη και πανέμορφη η Gisele Bündchen φωτογραφήθηκε πριν μερικές μέρες από τον Mario Testino στο Ρίο για μια διαφημιστική καμπάνια, αλλά με μια έντονη αλλαγή.

Οι παρατηρητικοί παπαράτσι πρόσεξαν πως οι γλουτοί της Gisele είναι πλέον πιο στρογγυλοί και σηκωμένοι, χαρακτηριστικό πλαστικής επέμβασης που δίνει το περίφημο “βραζιλιάνικο” πίσω look. Μια επέμβαση που χρησιμοποιεί ειδικά επιθέματα αλλά και νήματα που σηκώνουν την επίμαχη περιοχή.

Την συγκεκριμένη επέμβαση την κάνουν πλέον εκατομμύρια γυναίκες, από τότε που έγινε μόδα το… booty, δηλαδή οι γλουτοί, με πρωταγωνίστριες βέβαια τις λατίνες καλλονές, μοντέλα, τραγουδίστριες κλπ.

Δείτε την σελίδα της: giselebundchen.com

Για να τσεκάρετε και μόνοι σας, δείτε πως η ήταν η Gisele πριν…. (αριστερά) και πως μετά (δεξιά) στην φωτογράφηση από τoν Testino.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 Χρειάζεται η Gisele μια τέτοια επέμβαση; Κατά τη γνώμη μας όχι, αλλά η ίδια ξέρει καλύτερα. Άλλωστε ήδη έχει κανεί μια πλαστική στήθους και όπως φαίνεται στα 36 της, αποφάσισε πως χρειάζεται και κάτι ακόμη για να παραμείνει ανταγωνιστική στον σκληρό κόσμο της μόδας.

Πάντως η ίδια έχει αρνηθεί τα πάντα έστω και αν οι φωτογραφίες την διαψεύδουν. Δεν πειράζει όμως, παραμένει κούκλα και σίγουρα θα μας συναρπάζει με την ομορφιά της για πολλά χρόνια ακόμη.   Gisele

@giselebundchenintimates

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gisele Bündchen (@gisele) στις



Spread the love