Spread the love


Η Irina Shayk ακόμα μια φορά μας εντυπωσίασε στο βίντεο που πρωταγωνιστεί για το διαδικτυακό περιοδικό Love που τα τελευταία χρόνια μετράει τις ημέρες ανάποδα μέχρι το τέλος τους έτους με διάφορες διάσημες γυναικείες προσωπικότητες. Δείτε τη.

Η Irina Shayk είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κορίτσια, που όπου κι εμφανιστεί, πραγματικά τα σπάει. Αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα αφού πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό βίντεο του διαδικτυακού περιοδικού Love, που βλέποντάς το μεγαλώνει η προσμονή μας για το νέο έτος.

Το πανέμορφο μοντέλο που το τελευταίο διάστημα θέλει να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας στο στήθος της, και το καταφέρνει μια χαρά. Είναι από τις στιγμές που αξίζει να δεις, γιατί αυτές οι μικρές χαρές της ζωής μας αναπτερώνουν το ηθικό.

Δείτε τα κορίτσια του Love, μέρα-μέρα μέχρι να αλλάξει ο χρόνος: thelovemagazine.co.uk

Η 30χρονη Ιρίνα Σέικ από κορίτσι μεταμορφώνεται σιγά-σιγά σε μια σοβαρή κυρία μπροστά στα μάτια μας, και μέσα από τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Δείτε την σελίδα της irinashaykofficial.com

Αυτή η κοπέλα έχει καταφέρει το απόλυτο αφού από ένα όμορφο μοντέλο με καταγωγή από την Ρωσία, κατάφερε να είναι μια πασίγνωστη.. σούπερ μοντέλο και ηθοποιός. Θα πρέπει να σημειώσουμε ακόμα ότι έχει γεννηθεί στις 6 Ιανουάριος 1986 και έχει ύψος: 178 εκατοστά.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε περισσότερα: thelovemagazine.co.uk

Δείτε ακόμα:

Η Irina Shayk σε σέξι φωτο για το περιοδικό «Madame Figaro»

Irina Shayk: H Ρωσίδα καλλονή «γονάτισε» το Instagram (ΦΩΤΟ)

Η Emily Ratajkowski topless στο Μεξικό (ΦΩΤΟ)



Spread the love