Spread the love


Η Kelly Brook είναι μια κοπέλα σαν τα κρύα νερά κι έγινε πολύ γνωστή για το υπέροχο μπούστο της, ως κορίτσι της τρίτης σελίδας. Εδώ και αρκετά χρόνια υποδέχεται το νέο έτος εκδίδοντας ημερολόγιο με πολύ «καυτές» της πόζες για να μας μπει καλά ο νέος χρόνος.

Η Kelly Brook είναι μοντέλο και ηθοποιός που εκτός από το γλυκό της πρόσωπο έγινε πολύ γνωστή για το μπούστο της. όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κυκλοφόρησε ημερολόγιο με πολύ όμορφες φωτογραφίες της, μια για κάθε μήνα του έτους.

Η αλήθεια είναι ότι τα ημερολόγια της Kelly Brook θεωρούνται συλλεκτικά, αφού αυτό το κορίτσι όλοι θα το ήθελαν να το κυκλοφορούν στο πλευρό τους.

Για όσους έχουν αδύνατη μνήμη θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπήρξε για πολλά χρόνια η Kelly Brook ένα από τα Top sex symbol, είναι Αγγλίδα μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών.

Η 36χρονη Kelly Brook έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1979, και οι φωτογραφίες της έχουν φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά μόδας, αλλά και πολλά αντρικά περιοδικά της έχουν χαρίσει πολλά εξώφυλλα γράφοντας τα καλύτερα για το πλούσιο μπούστο της.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει κυκλοφορήσει αρκετά ημερολόγια με φωτογραφίες της που είχαν γίνει ανάρπαστα.

Δείτε την σελίδα της: kellybrook.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kelly Brook Kelly Brook Kelly Brook Kelly Brook Kelly Brook Kelly Brook Kelly Brook Kelly Brook Kelly Brook Kelly Brook

Δείτε ακόμα:

Δείτε πως πάχυνε η σέξι Kelly Brook (70 Φωτογραφίες)



Spread the love