Spread the love


Η Lily Maymac είναι ένα 22χρονο μοντέλο από την Αυστραλία που έχει τρελάνει το instagram με τις πανέμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το κορίτσι αυτό μετράει για το τέλειο σώμα της και για τις πόζες της που είναι χάρμα οφθαλμών.

Η Lily Maymac είναι μια κοπέλα που χρίζει αφιερώματος, αφού είναι μια από τις πιο δημοφιλής υπάρξεις στο Instagram.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Lily Maymac είναι μια διασημότητα με εκατομμύρια φίλους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και στα social media, αφού το 22χρονο μοντέλο από το Σίδνεϊ έχει μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το κανάλι της στο youtube

Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι επισκέφθηκε την χώρα μας και ανέβασε φωτογραφίες της από την Σαντορίνη μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς, για να λάθει τον θαυμασμό των φίλων της.

Δείτε τη στο twitter  το facebook και στο instagram

Θα πρέπει τέλος να αναφέρουμε ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά άρθρα που αναφέρουν ότι αυτή η κοπέλα έχει κάνει πλήρη μετάλλαξη από τότε που ήταν πιο μικρή για να αποκτήσει τα τέλεια χαρακτηριστικά που έχει σήμερα.

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac Lily Maymac



Spread the love