Spread the love


Η Margaux Brooke ποζάρει όπως την γέννησε η μητέρα της σε μια εκπληκτική φωτογράφηση με τα κοσμήματα του Ali Grace (2016) από τον φωτογράφο τον Ben Cope. Όλο της το όνομα είναι Tiffany Margaux Brooke είναι ένα αμερικανικό μοντέλο που τολμάει να ποζάρει μόνο με κοσμήματα.

Η 25χρονη Margaux Brooke έχει γεννηθεί στις 31 Οκτωβρίου 1991 και είναι ένα πανέμορφο μοντέλο μόδας που τολμάει να φωτογραφηθεί γυμνή για να αναδείξει την δύναμη των κοσμημάτων του Ali Grace, μια που το κορμί της το επιτρέπει.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το εκπληκτικό της πρόσωπο, με τα πολύ νεανικά της χαρακτηριστικά, αλλά και το αψεγάδιαστο κορμί της έχουν κοσμήσει αρκετά περιοδικά μόδας όπως μας κάνει να καταλάβουμε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κορίτσι είναι πολύ δραστήριο, αφού έχει καταφέρει να έχει λογαριασμό σε όλα τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα, με χιλιάδες φίλους της ανά τον κόσμο να της εκφράζουν τον θαυμασμό τους.

Αξίζει να την δεις στο tumblr το twitter το facebook το facebook το notiesmanagement.com αλλά και στο instagram

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, για να δείτε την διαφορά με τις εγχώριες μοντέλες που φοβούνται να δείξουν ακόμα και αστράγαλο.

Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke

Τέλος, θαυμάστε τη και σε ορισμένες φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει και είναι πραγματικά δείγματα αισθητικής..

Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke Margaux Brooke



Spread the love