Spread the love


Η Μαρία Αλεξάνδρου Λιαγουροπούλου (Maria Alexandroy Liagouropoulou) είναι το κορίτσι που δεν φοβάται να προκαλεί με κάθε της εμφάνιση, αφού ξέρει τον τρόπο να τραβάει πάνω της όλα τα αντρικά μάτια με πολύ απλό τρόπο. Από την αρχή της καριέρας της ως τώρα έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε την πορεία της Μαρία Αλεξάνδρου, αφού από την αρχή της είχα κάνει το πιο δυνατό χτύπημα. Οι φωτογραφίες της στην Ελληνική έκδοση του Playboy θα μείνουν αξέχαστες, καθώς και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις στην μεταμεσονύκτια ζώνη.

Είναι μια κοπέλα πολύ εμφανίσιμη, με τέλειο σώμα και πρόσωπο που θυμίζει κούκλα αληθινή. Αυτό είναι ο λόγος που της δίνουμε επάξια τον τίτλου του πραγματικού sex symbol, αφού τελικά είναι μια από της πρωτοπόρες της νέας γενιάς πρωταγωνιστριών ερωτικών ταινιών στην χώρα μας.

Μάλιστα, η Μαρία Αλεξάνδρου γνωρίζει πως να διαχειρίζεται με μεγάλη μαεστρία τα social media και τους προσωπικούς της λογαριασμούς, και μας κάνει να μην ξεκολλάμε τα μάτια μας από πάνω της.

Η 23χρονη Ελληνίδα με το «αγγελικό» πρόσωπο είναι το κορίτσι που θα κουραστείς να διαβάσεις όλα τα τατουάζ που έχει ζωγραφισμένα στο κορμί της…

Δείτε την στο Facebook το Twitter το Twitter το Instagram και στο Instagram

Απολαύστε το μεγάλο φωτο-αφιέρωμα που ακολουθεί, για να διαπιστώσετε με τα μάτια σας ότι αυτό το κορίτσι αξίζει την αγάπη μας.

Δείτε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της στο Twitter:

Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου

Δείτε και ορισμένα ενδεικτικά βίντεο με την Μαρία να παίζει με την κάμερα:



Spread the love