Spread the love


Η Μαρία Τζινέρη είναι μια κοπέλα από την Λαμία που ανεβάζει τη θερμοκρασία του Instagram με τις πολύ όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζει, από τις πίστες αλλά και από τις παραλίες που επισκέφτηκε το καλοκαίρι. Είναι μια κοπέλα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο όσο κρύο και να κάνει έξω, γιατί η Μαρία Τζινέρη ξέρει τον τρόπο να μας φτιάχνει την διάθεση και να ανεβάζει την θερμοκρασία.

Είναι μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία, ξεχωρίζει από το στιλ της, και αυτό το διαπιστώνουμε από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Ακόμα μια απόδειξη ότι η στερεά Ελλάδα έχει δώσει στο πανελλήνιο από τις πιο ωραίες γυναίκες.

Μάλιστα, στον προσωπικός λογαριασμό στο facebook μας ενημερώνει ότι είναι «Τραγουδίστρια στην εταιρεία Ελλάδος Εικόνες», τελείωσε το 4o λύκειο Λαμίας, αλλά μένει στην Αθήνα, στη Νέα Σμύρνη..

Είναι μια πολύ όμορφη μελαχρινή που βασιλεύει στον χώρο που καριέρες κάνουν μόνο οι ξανθιές. Κάτω από κάθε της φωτογραφία οι φίλοι της που την ακολουθούν την αποθεώνουν γράφοντας πολύ όμορφα λόγια που την ανεβάζουν ψυχολογικά.

Εδώ που τα λέμε, στις ημέρες του μνημονίου δεν είναι και λίγο να βλέπεις χαρούμενους ανθρώπους, που μπορούν να σου μεταδώσουν λίγη από την αισιοδοξία της.

Της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες, αφού μέσα από το χαμόγελό της βλέπουμε μια κοπέλα που τα καταφέρνει μια χαρά στην προσωπικής της ζωή, αλλά και στην επαγγελματική.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη Μαρία Τζινέρη



Spread the love