Spread the love


H Romee Strijd είναι η Ολλανδέζα μοντέλο της Victoria’s Secret που σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και όχι άδικα. Αυτή τη φορά πόζαρε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και μας έκοψε την ανάσα με πολύ μοδάτα εσώρουχα. Αξίζει να τη δεις.

Η Romee Strijd ποζαρε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών με εσώρουχα που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα. Η 21χρονη κοπέλα έχει γεννηθεί στο Zoetermeer της Ολλανδίας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα «αγγελάκια» αφού έχει όλα τα χρόνια μπροστά της για να διαγράψει μια τεράστια καριέρα στην πασαρέλα.

Η Romee Strijd είναι ένα πρότυπο μόδας που έχει γεννηθεί στις 19 Ιουλίου 1995 και όλο και περισσότεροι την αναζητούν στα social media, σε βαθμό που στο instagram έφτασε να έχει περισσότερους από 2.4 εκατομμύρια ακόλουθους με 1,513 δημοσιευμένες φωτογραφίες της.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd

Δείτε ακόμα:

Romee Strijd: Το όμορφο αγγελάκι στο Maxim (ΦΩΤΟ)



Spread the love