Spread the love


Η Sara Sampaio είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά «αγγελάκια» της Victoria’s Secret, που για μια ακόμη φορά μας εντυπωσίασε με τα εσώρουχα που φόρεσε, αλλά και για το σώμα που αναδεικνύουν ότι και αν φορέσει. Δείτε την νέα σειρά εσωρούχων που κόβουν τα «παχάκια»..

Η Sara Sampaio είναι μια «καυτή» μελαχρινή που με το κορμί της παρουσιάζει τη νέα συλλογή εσωρούχων της Victoria’s Secret που λανσάρει για τον Δεκέμβριο 2016.

Η 25χρονη Sara Pinto Sampaio είναι ένα μοντέλο από την Πορτογαλία, που έχει γεννηθεί στις 21 Ιουλίου 1991, και ύψος που δεν ξεπερνά τα 173 εκατοστά, αλλά κορμί γεμάτο καμπύλες που κάνουν την διαφορά.

Δείτε τη στο facebook το twitter και στο instagram

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο instagram την ακολουθούν περισσότεροι από 4,4 εκατομμύρια φίλοι και η σελίδα της στο facebook αρέσει σε πάνω από 2.404.047 εκατομμύρια άτομα.

Απολαύστε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio

Sara Sampaio

Τέλος, το πανέμορφο μοντέλο από την Πορτογαλία μας έχει εντυπωσιάσει με την φωτογράφηση που έχει κάνει για το «Portraits Nudes Flowers 2016», και βλέποντας τις πόζες της ζηλέψαμε το φωτογράφο Mariano Vivanco.

Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio

Δείτε ακόμα:

Η Sara Sampaio μας μάγεψε με την τελευταία της εμφάνιση στο Ισπανικό GQ (56 ΦΩΤΟ)



Spread the love