Spread the love


Η Αυστραλή Shanina Shaik λανσάρει τη νέα κολεξιόν εσωρούχων και μαγιό «For Love & Lemons Swim Resort 2017» που την κάνουν να ξεχωρίζει όχι μόνο για το κορμί της αλλά και για το γούστο της, αφού τα εσώρουχα μιλάνε πάνω της. Απολαύστε τη.

Το 24χρονο μοντέλο Shanina Shaik έχει γεννηθεί στην Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 11 Φεβρουαρίου 1991 και είναι μια κοπέλα που πρέπει να την κάνεις φίλη σου ακολουθώντας τη, γιατί ζει μέσα στη μόδα.

Αυτή το φορά όμως έκανε την διαφορά με μια εκπληκτική φωτογράφηση παρουσιάζοντας μια νέα σειρά εσωρούχων και μαγιό που πραγματικά κάνουν την διαφορά.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ακόμα ένα αγαπημένο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, που η αλήθεια είναι ότι ξέρει να διαλέγει γυναίκες, που λιώνει στα γυμναστήρια για να διατηρήσει το καλοσχηματισμένο σώμα της.

Έχει όμορφα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει, μια μίξη Ευρωπαίας μελαχρινής με ένα μείγμα μαύρης και ασιατικής ομορφιάς, με μελιά μάτια, και βλέμμα γλυκό  που καθηλώνει.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον από περισσότερους των 831 χιλιάδες followers με 2,602 δημοσιευμένες φωτογραφίες της.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

shanina-shaik-1 shanina-shaik-2 shanina-shaik-3 shanina-shaik-4 shanina-shaik-5 shanina-shaik-6 shanina-shaik-7 shanina-shaik-8 shanina-shaik-9 shanina-shaik-10 shanina-shaik-11 shanina-shaik-12 shanina-shaik-13 shanina-shaik-14 shanina-shaik-15 shanina-shaik-16 shanina-shaik-17 shanina-shaik-18 shanina-shaik-19 shanina-shaik-20 shanina-shaik-21 shanina-shaik-22 shanina-shaik-23 shanina-shaik-24 shanina-shaik-25 shanina-shaik-26 shanina-shaik-27 shanina-shaik-28 shanina-shaik-29 shanina-shaik-30

Εμείς την λατρέψαμε από την φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό «GQ» της Ιταλίας και μας έδειξε σημεία του κορμιού της χωρίς καμία αναστολή. Εντάξει, η κοπέλα είναι θεά..

Shanina Shaik Shanina Shaik Shanina Shaik Shanina Shaik Shanina Shaik



Spread the love