Spread the love


H Stefania Ferrario είναι… χοντρή για τις πασαρέλες! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται η κουκλάρα αυτή θεωρείται φωτομοντέλο Plus size, δηλαδή για μεγάλα μεγέθη.

Η ίδια βέβαια έχει απορρίψει εδώ και καιρό αυτή την ανόητη διαφοροποίηση και έχει ξεκινήσει μια καμπάνια με σύνθημα το hashtag #droptheplus, η οποία έχει στόχο να προωθήσει στις πασαρέλες την πραγματική ομορφιά και όχι μόνο την…σκελετωμένη που προβάλλεται από πολλούς οίκους μόδας, που διαλέγουν πανέμορφα κορίτσια αλλά με εμφάνιση κρεμάστρας και στα όρια του ανορεξικού.

  Από την άλλη η 23χρονη Stefania, που κατάγεται από την Αυστραλία (αλλά με ιταλικά και βρετανικά γονίδια) ήδη έχει επιτυχημένες συνεργασίες με τις μάρκες της Dita Von Teese και την Gok Wan, ενώ έχει φωτογραφηθεί για διάφορα book.

Αν μας ρωτήσετε η Ferrario είναι εντυπωσιακά όμορφη, με γήινα χαρακτηριστικά, ένα πραγματικά σύγχρονο και δροσερό κορίτσι που θα αναδείκνυε κάθε μάρκα που θα την προτιμούσε. Και δεν είναι απλά ένα μοντέλο με το μυαλό της μόνο στη μόδα. Το 2012 ξύρισε τα μαλλιά της για να συγκεντρώσει χρήματα σε μια καμπάνια κατά του καρκίνου και της αλωπεκίας.

Δείτε την σε εντυπωσιακές φωτό στο Instagram της και απολαύστε μερικά βίντεο της.

 



Spread the love