Spread the love


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Selena Gomez  ήταν η διάσημη με τους περισσότερους followers στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram το 2016, με 103 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους, εκθρονίζοντας ένα άλλο είδωλο της ποπ μουσικής, την Taylor Swift.

Ο λόγος για την Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez).

Η καλλιτέχνιδα, ηλικίας 24 ετών, πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα φέτος, κυρίως εξαιτίας της περιοδείας της που ανέβαλε λόγω της κατάθλιψης που είχε ως απόρροια της μάχης της εναντίον της αυτοάνοσης νόσου του «λύκου», η οποία την υποχρέωσε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Η Σελένα Γκόμεζ έβαλε επίσης φωτιά στο Instagram καθώς επιδόθηκε σε μια σφοδρή ανταλλαγή κατηγοριών με τον πρώην της φίλο, τον Καναδό τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει δημοσιεύσει τις 8 από τις 10 πιο «αγαπημένες» φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει διάσημοι στο Instagram φέτος και τα 7 από τα 10 πλέον δημοφιλή βίντεο.

Η πιο αγαπημένη φωτογραφία της Γκόμεζ συγκέντρωσε 5,9 εκατομμύρια «likes». Σε αυτήν ποζάρει προφανώς, κρατώντας ένα μπουκάλι αναψυκτικού.

Στα τέλη Νοεμβρίου, στην τελετή των American Music Awards απευθύνθηκε στους θαυμαστές της και αναφέρθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, όπου είναι πλέον η αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα»:

«Δεν θέλω να βλέπω τα σώματά σας στο Instagram. Θέλω να βλέπω ό,τι υπάρχει εκεί», είχε τονίσει δείχνοντας με το χέρι την καρδιά της.

Η Σελένα Γκόμεζ εκθρόνισε μια άλλη Αμερικανίδα τραγουδίστρια από την κορυφή των social media: την Τέιλορ Σουίφτ, που καταμετρά 93,6 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Ακολουθεί η ποπ τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε με 89,6 εκατομμύρια φίλους….

η Μπιγιονσέ με 88,9 ακόλουθους…

Κατόπιν η Κιμ Καρντάσιαν

και η ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο.



Spread the love