Spread the love


Η Τερέζα Σάσσου είναι η κούκλα από το «Mazoo and the zoo», μια Ελληνίδα τραγουδίστρια γεννημένη 5 Ιουλίου και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Εμείς την αγαπήσαμε ως την πιτσιρίκα που τραγούδαγε παιδικά τραγούδια, αλλά αυτό το κορίτσι μεγάλωσε κι έγινε μια πραγματική θεά..

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε τον Ιανουάριο του 2006 στα γυρίσματα των χριστουγεννιάτικων video clips με τα «στρουμφοτραγούδια» που έφερνε τον τίτλο «Χριστούγεννα με τα Στρουμφάκια». Αυτό ήταν από τότε έγινε αγαπημένη συνήθεια…

Έπειτα από δύο χρόνια περίπου και πιο συγκεκριμένα το Νοέμβρη του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Mazoo and the zoo».

Τον Δεκέμβρη του 2011 την είδαμε στον παιδικό περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «nickelodeon» σε καινούριο συγκρότημα με τίτλο «Μάνου Μάνου» και 18 Μαΐου 2012 κυκλοφόρησε και το πρώτο τους cd.

Τον Ιούνιο του 2012 αποφοίτησε από την νοσηλευτική σχολή του Τ.Ε.Ι. Αθήνας ως τόσο το τραγούδι και η αγάπη των λιλιπούτειων φίλων της είναι αυτό που την γεμίζει.

Οι τρεις πρωταγωνιστές της παράστασης, είναι ο Ευθύμης Κοκκιναράς, η Άρτεμις Κοκκιναρά και η Τερέζα Σάσσου, που ψυχαγωγούν μικρούς και μεγάλους με βασικό τους όπλο την εναλλαγή του λόγου με τη μουσική.

Στη συνέχεια η δημοφιλής μπάντα μετονομάστηκε σε Χanazoo.

Δείτε στο facebook

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου Τερέζα Σάσσου



Spread the love