Spread the love


H Vida Guerra είναι ένα πανέμορφο μοντέλα από την Κούβα, με τέλειο σώμα και ολοστρόγγυλες καμπύλες. Το τελευταίο διάστημα μας έχει αρρωστήσει με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στα social media. Απολαύστε την πιο «καυτή» Κουβανή..

Είναι κορίτσι που το όνομά της έχει καταφέρει να το κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο, αφού με τις φωτογραφίες της στα social media κατάφερε να κάνει «κατάσταση»..

Η Vida Guerra μάλιστα στο Instagram τον Δεκέμβριο 2016, πριν μπει ο νέος χρόνος μας χάρισε τις πιο όμορφες πόζες της, με φαντασία και καλόγουστο στήσιμο μπροστά στον φακό.

Για όσους δεν έτυχε να ακούσουν τίποτα για την Vida Guerra θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ένα μοντέλο από την Αβάνα, της Κούβας, και στην ηλικία των 42 χρόνων καταφέρνει να ανταγωνίζεται μοντέλα πολλά χρόνια νεότερά της στα ίσια.

Η Vida Guerra είναι μια από τις πιο Hot Milf του πλανήτη και δεν το κρύβει. Είναι μια κουβανική – γεννημένη στην Αμερικανή, και τα τελευταία 10 χρόνια κάνει καριέρα ως πρότυπο γοητείας . Είναι μια «ζουμερή» 42χρονη και δεν το κρύβει.

Δείτε τη και στο youtube

Έχει γεννηθεί στις 19 Μαρτίου του 1974, και το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 160 εκατοστά. Έτσι, η λαϊκή ρήση ότι «ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια» παίρνει σάρκα και οστά σε αυτή την εξωτική παρουσία.

Δείτε την σελίδα της: vidasworld.com

Τέλος, στο instagram έχει καταφέρει με μόνο 435 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 419 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra Vida Guerra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε ακόμα:

Vida Guerra: Το πιο σέξι ζουμερό κορμί (ΦΩΤΟ)



Spread the love