Spread the love


Η Yevgeniya Pechlane είναι μια από τις πιο «καυτές» κοπέλες από την Κροατία που φιλοξενήθηκε στο τεύχος του Playboy των Φιλιππίνων και έχει αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό. Από την παγωμένη Ουκρανία στον τροπικό της Ασίας, δεν είναι και λίγο. Απολαύστε τη.

Η Yevgeniya Pechlane εντυπωσίασε στις νέες της φωτογραφίες στο Playboy που κυκλοφόρησε στις Φιλιππίνες για το τεύχος Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2016, έτσι για να τελειώσει όμορφα ο παλιός χρόνος και να μει πιο χαρούμενος ο νέος.

Η Yevgeniya Pechlane είναι μια Ουκρανή, πρότυπο γοητείας στην χώρα της, με παγκόσμια καριέρα. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μας είχε ξεμυαλίσει όταν είχε επιλεγεί για Playmate του Μήνα τον Δεκεμβρίου το 2015 στο Playboy της Κροατίας, και από τότε την αναζητούσαμε με αγωνία, αφού τα ίχνη της είχαν χαθεί.

Η Yevgeniya είναι μια ζουμερή 35χρονη, έχει γεννηθεί στις 15 Σεπτέμβριο του 1980, και το κορμί της είναι σε τελεία κατάσταση, γι αυτό το λόγο είμαστε ερωτευμένοι μαζί της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι διατηρεί τέλειο προφίλ στο instagram, και είναι ένα από τα κορίτσια που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ακολουθήσεις.

Δείτε την στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

>

>

Αφού είδαμε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες στο instagram, ας δούμε και τις φωτογραφίες στο Playboy των Φιλιππίνων:

Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner Yevgeniya Pechlaner

Στο τέλος αφήσαμε τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Twitter, με τα απαραίτητα αστέρια στα επίμαχα σημεία, σε σημείο που οι φωτογραφίες της να θυμίζουν ουρανό.. Αλλά όπως και να το κάνουμε η κοπέλα αξίζει όλα τα εύσημα. Είναι θεά επί της γης.

Yevgeniya Pechlane Yevgeniya Pechlane Yevgeniya Pechlane Yevgeniya Pechlane Yevgeniya Pechlane



Spread the love