Spread the love


Η Aida Yespica είναι μοντέλο και παρουσιάστρια της τηλεόρασης από την Βενεζουέλα, που όποτε εμφανίζεται στην παραλία δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην την κοιτάξει. Αυτή τη φορά φόρεσε το bikini της και έκανε μια σούπερ εμφάνιση, αλλά ο παπαράτσι ήταν εκεί.

Η 34χρονη Aida Yespica φοράει ένα μαύρο μπικίνι τοπ με brazilian πολύχρωμο στρινγκ από κάτω στην παραλία του Μαϊάμι, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2017, και οι φωτογραφίες της έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Η Aida Yespica μια αναγνωρίσιμη προσωπικότητα τηλεόραση και το μοντέλο από τη Βενεζουέλα που έχει γεννηθεί στις 15 Ιούλιο του 1982, και ανεβάζει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της στα social media.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι μητέρα, αλλά κατά το πρόσφατο παρελθόν της έχει πραγματοποιήσει πολύ αισθησιακή φωτογράφηση (το 2012) για το Playboy που ακόμα δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Η καλλονή από τη Βενεζουέλα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, απλώς μια αφορμή ψάχνουμε για να τη χαζέψουμε και τη βρήκαμε σε αυτήν τη φωτογράφιση εσωρούχων.

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Δείτε και ορισμένες πόζες της από το Twitter που αναδεικνύουν την θηλυκή της πλευρά:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Τέλος, θα σας αφήσουμε να απολαύσετε την φωτογράφηση που πραγματοποίησε στο αντρικό περιοδικό Playboy:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica



Spread the love