Spread the love


Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, η οποία εργαζόταν σε επιχείρηση με extreme sports, ήθελε να ενταχθεί στο χώρο των ερωτικών ταινιών και έψαχνε τον τρόπο να το κάνει. Ε, λοιπόν επέλεξε τον καλύτερο ..

Από που να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις με την συγκεκριμένη “είδηση”.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, η οποία εργαζόταν σε επιχείρηση με extreme sports, ήθελε να ενταχθεί στο χώρο των ερωτικών ταινιών και έψαχνε τον τρόπο να το κάνει.

Πώς θα μπορούσε όμως να το πετύχει τραβώντας τα βλέμματα πάνω της; Κατ’αρχήν ζήτησε τη βοήθεια ενός βετεράνου πρωταγωνιστή ταινιών πορνό και συμφώνησαν να κάνουν ελεύθερη πτώση και παράλληλα σεξ.

Το ζευγάρι οργανώθηκε, έβγαλε ρούχα, φόρεσε εξοπλισμό και κάμερες πάνω του, και έπεσαν γυμνό από το αεροπλάνο, κάνοντας ταυτόχρονα σεξ.

Το βίντεο που θα παρακολουθήστε γυρίστηκε στο πλαίσιο της εκπομπής «Sex sent me to the slammer» (το σεξ με έστειλε φυλακή) του Investigation Discovery Channel, όπου ηθοποιοί μεταφέρουν αληθινές ιστορίες τηλεθεατών, με περίεργο αλλά πάντα σεξουαλικό περιεχόμενο.

Και λίγες πληροφορίες για την πρωταγωνίστρια:

H Hope Howell γεννήθηκε στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνια στις 29 Απριλίου 1991. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει φυσικό στήθος 34Β, σκούρα καστανά μαλλιά και μεγάλα καστανά μάτια.

Δεν έχει τατουάζ ή τρύπημα στο σώμα της.

Έτσι, η Hope Howell είναι μια πολύ σέξι πορνοστάρ από την Καλιφόρνια, αρκετά μικροκαμωμένη αλλά με καταπληκτικά οπίσθια.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από τις 25 Μαρτίου 2015 που δημοσιεύθηκε το συγκεκριμένο βίντεο στο youtube μέχρι σήμερα το έχουν δει περισσότεροι από 1.717.645 εκατομμύρια μάτια, κατατάσσοντάς το στα viral του διαδικτύου.

Δείτε τηνHope Howell στο twitter

Τα συμπεράσματα δικά σας στο μικρό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love