Spread the love


Η Bonny Gombert γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική, αλλά πέρασε από τον Μαυρίκιο, και την Κύπρο. Σήμερα ζει στην Ισπανία, όπου σπουδάζει για να πάρει το δίπλωμά της στο μασάζ. Πάρε βαθιές ανάσες γιατί αυτό το κορίτσι και νεκρούς ανασταίνει.

Η Bonny Gombert, όπως μας πληροφορεί μέσα από την σελίδα της (bonnygombert.com) έχει κάνει διάφορες φωτογραφήσεις από όταν ήταν μόλις έξι ετών, και στη συνέχεια φωτογραφήσεις το 2014-15 και το 2016.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει δείξει το κορμί της και στο Playboy της Βενεζουέλας, που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, και εκτίναξε την καριέρα της στα ύψη.

Οι φωτογραφίες της με bikini σπάνε ταμεία, όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν. Έχει γεννηθεί στις 2 Αυγούστου 1997 και είναι ένα από τα ανερχόμενα κορμιά της παγκόσμιας show biz.

H 20χρονη Bonny Gombert διατηρεί πολύ όμορφη σελίδα στο διαδίκτυο με όλες τις πληροφορίες, και πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της: bonnygombert.com

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η βασική της σελίδα στο Instagram έχει κατέβει, όμως γρήγορα έφτιαξε άλλη, κι έτσι μπορούμε να την ακολουθήσουμε.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε αυτό το κορίτσι. Είναι μια ολοκληρωμένη σταρ, ξανθιά που ελπίζουμε να βασιλέψει, και να μας πάρει μαζί της.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, με πρώτες, έτσι για γνωριμία στο Playboy της Βενεζουέλας που δημοσιεύθηκαν τον Αύγουστο του 2016, και πραγματικά έκαναν πάταγο.

Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert

Δείτε τώρα και ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει στην σελίδα της;

Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert Bonny Gombert



Spread the love