Spread the love


H Cristina Rodriguez στο πιο coll sexy ημερολόγιο του 2017 που κυκλοφόρησε το Ισπανικό περιοδικό «Interviú» και την δείχνει να ποζάρει με περίσσια χάρη και ζεστασιά μέσα από μισάνοιχτα ρούχα. Το αποτέλεσμα αγγίζει την τελειότητα σ΄ ένα ημερολόγιο που πρέπει να το δεις.

Έτσι, η Cristina Rodriguez φωτογραφήθηκε για το επίσημο ημερολόγιο του «Interviú» για το 2017, που έγινε ανάρπαστο στην Ισπανία.

Τέλος, για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Cristina Rodriguez είναι μια Ισπανίδα στιλίστρια, σχεδιαστής μόδας, που αγαπάει τον φωτογραφικό φακό και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Είναι ένας από τις πιο διάσημες στιλίστριες του ισπανικού κινηματογράφου, είναι ηθοποιός, και για περισσότερο από ένα χρόνο είχε θριαμβεύει στη μικρή οθόνη με την εκπομπή «Αλλάξτε μου» (Cámbiame -Telecinco).

Είναι επαγγελματίας, σέξι, και τολμάει να δηλώνει για αυτή της την φωτογράφηση: «Είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα μείνω για ένα ολόκληρο χρόνο στον τοίχο»..

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez Cristina Rodriguez

Δείτε περισσότερα: interviu.es



Spread the love