Spread the love


Η Doutzen Kroes φόρεσε το bikini της και βγήκε στην παραλία για να την βρει η αλλαγή του χρόνου με ότι πιο τέλειο θα μπορούσε να επιλέξει. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα βλέπεις τόσο καλογυμνασμένα κορμιά να απολαμβάνουν το ήλιο και την θάλασσα τέτοιες μέρες.

Η Doutzen Kroes, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, έχει τέλειο σώμα, υπέροχα οπίσθια και όλο αυτό μας δίνει το απαραίτητο κουράγιο να συνεχίσουμε και όλοι εμείς την δική μας ζωή, χαζεύοντας την ζωή των απανταχού celebriti.

Έτσι, η Doutzen Kroes παρέα με τον σύζυγό της Sunnery James βγήκε πρωτοχρονιάτικα στην παραλία του Μαϊάμι την Κυριακή 01/01/2017, για να της πάει καλά η χρονιά.

Για όσους δεν την γνωρίζουν η 31χρονη Doutzen Kroes είναι μοντέλο και προσφάτως και ηθοποιός (Wonder Woman (2017) από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, έχει γεννηθεί στις 23 Ιανουαρίου 1985, και το ύψος της δεν ξεπερνά τα 175 εκατοστά χωρίς τα τακούνια της.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στηρίζει ενεργά την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα για να σωθούν όσοι ελέφαντες απέμειναν πάνω στη γη. Το #knotonmyplanet είναι μια εκστρατεία για την υποστήριξη της «Elephant Crisis Fund», ένα ταμείο που συντηρείτε 100% με  δωρεές και έχει ένα στόχο: «Να σώσει τους Ελέφαντες τώρα».

Μιλάμε για το απόλυτα επιτυχημένο μοντέλο, όπου κατετάγη στο Νο # 21 στην λίστα του AskMen με τις top 99 «Πιο Επιθυμητή» γυναίκα του 2009, και στο Νο # 55 το 2013 στον ίδιο κατάλογο. Είναι μητέρα τριών παιδιών και ως το 2005 ήταν ένα από τα βασικά ονόματα  των Fashion Show της Victoria Secret.

Τέλος, στα social media έχει μεγάλη επιτυχία, αφού κατάφερε στο instagram με 2,722 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 4.8 εκατομμύρια ακόλουθοι.

Δείτε τη στο facebook το twitter και στο instagram

Απολαυστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes Doutzen Kroes

Περισσότερα για την καριέρα της δείτε εδώ: wikipedia.org



Spread the love