Spread the love


Η Έλλη Παπαγγελή είχε ένα το σέξι ατύχημα στην πλατεία Κολωνακίου που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο, αφού όσοι τυχαία πέρναγαν εκείνη την ώρα από το σημείο που είχε καθίσει το πανέμορφο μοντέλο, δεν ξεκολλούσαν τα μάτια τους από πάνω της.

Η γνωστή κυρία της εγχώριας σόουμπιζ «κόλασε» όλο τον ανδρικό πληθυσμό της πλατείας Κολωνακίου με το σέξι ατύχημά της. Η Έλλη έχει ένα τρόπο αρκετά αθώο που αρέσει, και αρκετά ανέμελο όταν κοιτάζει την κάμερα, και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της στις πασαρέλες αλλά και στην πραγματική ζωή.

Έτσι, φορώντας ένα μπλε μίνι φόρεμα με σέξι κάλτσες μηρού, έκατσε λίγο στο τσιμεντένιο παγκάκι της πλατείας για να μιλήσει στο τηλέφωνο.

Όμως, έκανε τις πιο όμορφες χειμωνιάτικες αποκαλύψεις της, για να πάει καλά ο νέος χρόνος. Ποια είναι; Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα, Έλλη Παπαγγελή είναι το κορίτσι των ονείρων μας και όσα αφιερώματα και να κάνουμε δεν χορταίνουμε να την απολαμβάνουμε με τα μάτια μας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Έλλη είναι πολύ δραστήρια κοπέλα που ασχολείται όχι μόνο με την πολιτική αλλά πολύ έντονα και με την μόδα, κρατώντας πάντα ενήμερους τους φίλους της που την ακολουθούν στα social media. Επίσης διατηρεί πολύ όμορφη σελίδα στο διαδίκτυο που αξίζει να την εξερευνήσεις.

Δείτε την Έλλη στο facebook το instagram και στην σελίδα της: elliepapageli.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή

Τέλος, απολαύστε και ορισμένες φωτογραφίες της που ανεβάζει στο instagram:

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» θέματα της Έλλης Παπαγγελή παίζουν εδώ (Εικόνες)



Spread the love