Spread the love


Απίστευτο και όμως αληθινό. Υπάρχουν κοπέλες που τις πληρώνουν αδρά για να φορέσουν τα bikini τους και να φάνε ξύλο αλύπητο από τα χεράκια τους, στο Λονδίνο.

Προορισμός έχει γίνει το Λονδίνο για έναν ακόμα λόγο καθώς λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια με επιτυχία ένα φετιχιστικό γυμναστήριο, προσφέροντας στους πελάτες του αυτό ακριβώς που επιθυμούν: την ευκαιρία να βρεθούν στο έλεος μιας δυναμικής γυναίκας.

bikini

«Υπάρχουν πελάτες που έχουν ασυνήθιστα αιτήματα, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν με τη στολή που φοράμε. Κάποιοι ζητάνε η γυναίκα με την οποία θα παλέψουν να φοράει μαγιό, άλλοι φούστα ή κολάν.

bikini

Πάντως δεν δεχόμαστε παράλογα αιτήματα, αφού θέλουμε τα κορίτσια μας να αισθάνονται άνετα», λέει η  υπεύθυνη της παλαίστρας.

bikini

«Κάθε άνδρας έρχεται σε εμάς για διαφορετικό λόγο. Μερικοί είναι παντρεμένοι, άλλοι single, κάποιοι σε σχέση.

bikini

Η νεότερη ηλικία που έχουμε δει είναι 19 ετών και η μεγαλύτερη 70. Κάποιοι πελάτες μας έρχονται εδώ για να γυμναστούν και άλλοι για να ικανοποιήσουν κάποιο ερωτικό βίτσιο.

bikini

Προσωπικά δεν αντλώ σεξουαλική ικανοποίηση από την πάλη αλλά με κάνει να νιώθω δυνατή όταν αντιμετωπίζω στο ρινγκ έναν σωματώδη άνδρα.

bikini

Οι άντρες πληρώνουν λίγο περισσότερο από 150 λύρες Αγγλίας για όλη αυτή την διαδικασία, δεν είναι και άσχημα, ούτε τεράστιο το ποσό.

bikini

Έτσι, στο γυμναστήριο-παλαίστρα για άντρες που έχουν φετίχ να φάνε ξύλο από γυναίκα, και οι επισκέπτες είναι μετά από ραντεβού περί τους 15 με 20 την εβδομάδα όπως μας πληροφορεί το άρθρο της dailymail.

bikini

Τα κορίτσια ονομάζονται συνοδοί πάλης και είναι μια νέα κατηγορία συνοδών, που μέχρι σήμερα μας ήταν εντελώς άγνωστη, αλλά τώρα υπάρχει.

bikini

Δείτε την σελίδα τους thesubmissionroom.co.uk και στο facebook

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

bikini bikini bikini bikini bikini bikini bikini bikini bikini bikini bikinibikini

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» θέματα με bikini παίζουν εδώ



Spread the love