Spread the love


Η Iggy Azalea ήταν κάποτε μια πολύ κοπέλα, που πάντα εκτός από την φωνή της πρόβαλε τα υπέροχα οπίσθιά της. Όμως όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν μπροστά στην κάμερα του παπαράτσι που την έκανε τσακωτή στις διακοπές της στο Μεξικό. Δείτε πως έγινε..

Η γνωστή τραγουδίστρια της ποπ μουσικής και είδωλο (fashion icon) για την νεολαία, φοράει ένα κόκκινο μπικίνι, που κάνουν εμφανείς όλες τις ατέλειες του κορμιού της που στα videoclip της δεν φαίνονται.

Στις ολιγοήμερες διακοπές της στο μαγευτικό θέρετρο παραθαλάσσιο Cabo San Lucas, του Μεξικό την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 έδειξαν το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η 26χρονη τραγουδίστρια.

Το τελευταίο διαστημα δηλώνει και ηθοποιός (Furious 7), μοντέλο και σκηνοθέτης με καταγωγή από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου έχει γεννηθεί στις 7 Ιουνίου 1990.

Δείτε την σελίδα της: iggyazalea.com

Αυτό όμως δεν στερεί να κάνει τεράστια δουλειά στο instagram που έχει καταφέρει με 1,740 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 9,8m εκατομμύρια followers.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε ποζάρει στο «GQ» Άνδρες της Χρονιάς 2016 της Αυστραλίας στις 15 Νοεμβρίου και επέλεξε να φορέσει ένα πολύ αποκαλυπτικό σύνολο! Πήγε εντελώς τόπλες φορώντας μόνο το σακάκι της και έδειξε λίγο από τα υπέροχα στήθη της.

Δείτε τη στο facebook το twitter και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea Iggy Azalea

Δείτε ακόμα:

H Iggy Azalea topless στο «GQ» Αυστραλίας



Spread the love