Spread the love


Η εκρηκτική 34χρονη αισθητικός Ειρήνη Κωστάζου, είναι μια κοπέλα που το τελευταίο διάστημα δηλώνει ως τόπο διαμονής το Λος Άντζελες, και διατηρεί πολύ όμορφο, όσο και εντυπωσιακό προφίλ στα social media. Είναι κρίμα που δεν ακολούθησε το μόντελινγκ, και την έχασε η πασαρέλα. Απολαύστε τη.

Η ίδια όσο παράξενο και αν σας φαίνεται δεν είναι μοντέλο. Αντίθετα, φροντίζει για την ομορφιά των συνανθρώπων της καθώς είναι ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής Velvet Swan και όσοι θέλουν να την δουν από κοντά, δεν έχουν παρά να κανονίσουν ραντεβού για τις υπηρεσίες.

Για όσους δεν την γνωρίζουν η Ειρήνη Κωστάζου έχει τελειώσει Αισθητική και επαγγελματικό μακιγιάζ και σύμφωνα με την ίδια ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου.

Είναι ένα κορίτσι με ενδιαφέροντα το σινεμά, μουσική, και τα ταξίδια και έχει βάλει στόχο «να έχω μια ευτυχισμένη ζωή».

Δηλώνει δεσμευμένη και σαν στιγμή αδυναμίας η ίδια δηλώνει πως είναι όταν έχει «νεύρα».

Στην ερώτηση ποια είναι τα αξεσουάρ που της αρέσουν απάντησε πολύ γυναικεία: «Παπούτσια, τσάντες, αρώματα».

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ως καλή της συνήθεια, σύμφωνα πάντα με την ίδια είναι ότι: «Βάζω ζώνη πάντα πριν ξεκινήσω», και φανταζόμαστε στην οδήγηση και όχι στις προσωπικές της στιγμές,

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κωστάζου Κωστάζου  Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου Κωστάζου



Spread the love