Spread the love


Η Ειρήνη Λαγούδη είναι μια κοπέλα με πολύ γλυκιά φωνή που έχει πτυχίο γυμνάστριας, αλλά την κέρδισε το τραγούδι. Γράφει στίχους, και ερμηνεύει με μεγάλη επιτυχία, αφού όπου εμφανίζεται την ακολουθούν πιστά οι θαυμαστές της. Δείτε τη.

Η Ειρήνη Λαγούδη κατάγεται από την Λακωνική Μάνη, ωστόσο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Από πολύ μικρή ηλικία εκδηλώθηκε η αγάπη της στο τραγούδι, με καλλιτεχνική συμμετοχή σε σχολικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής κλασσικής μουσικής και solfez σε ιδιωτικό ωδείο της πόλης για 4 χρόνια, σε ηλικία 18 ετών συνέχισε τα μαθήματα φωνητικής στην πόλη της Κομοτηνής όπου φοίτησε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το οποίο και αποφοίτησε.

Παράλληλα ξεκίνησε και τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Ακολούθησαν 12 χρόνια επαγγελματικής πορείας στο τραγούδι και συνεργασίας με γνωστά ονόματα του χώρου.

Η Ειρήνη είναι μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια που κυνηγάει τα όνειρά της τα οποία σε αυτή τη φάση την οδήγησαν στην Πάτρα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κοζάνη με καταγωγή από την Μάνη.

Έξυπνη, μορφωμένη, γλυκιά και ισορροπημένη. Τα δύο τελευταία χρόνια συνεργάζεται με το γκρουπ Ταξιδευτές. Όταν τραγουδά αισθάνεσαι την φωνή της να σε ταξιδεύει σε γλυκούς προορισμούς γεμάτους μελωδίες και εύηχους ρυθμούς.

Οι σπουδές της είναι στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης / Απόφοιτος Τμήματος Αισθητικού & Επαγγελματικού Μακιγιάζ & Αισθητικής Προσώπου (NICOLAS ACADEMY OF STYLE)

Η πρώτη της δουλειά ήταν τραγουδίστρια κατά την διάρκεια των σπουδών της στην Κομοτηνή σε Μουσικό στέκι. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι «απεχθάνομαι την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται»..

«Από πολύ μικρή ηλικία εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον μου για το τραγούδι, έτσι οι γονείς μου διακρίνοντας την αγάπη μου για αυτό, με ώθησαν στο να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής».

«Η αφορμή ήταν ο αδερφός μου και μια οντισιόν που είχε ακούσει σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης μου. Έτσι λοιπόν αφού ήδη είχα εργαστεί ως τραγουδίστρια κατά την διάρκεια των σπουδών μου αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά πλέον με το τραγούδι».

Ήρθα για να μείνω.

«Θεωρώ την υγεία το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, καθώς επίσης την οικογένεια και πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτά είναι που έχω και θα ήθελα να συνεχίσω να έχω. Όσο αφορά τα επαγγελματικά μου θα ήθελα να έχω κι άλλες όμορφες συνεργασίες σαν κι αυτή που έχω τώρα, με καλούς και αξιόλογους συνεργάτες».

Το τραγούδι θέλει όρεξη πείσμα υπομονή και θέληση να κυνηγήσουν το όνειρο τους πρέπει να γνωρίζουν ότι η μουσική χρειάζεται μελέτη και σκληρή δουλειά και το τραγούδι ξεκινά από την ψυχή και καταλήγει πάλι σε αυτή»

Δείτε την στο facebook το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη Ειρήνη Λαγούδη



Spread the love