Spread the love


Η Juli Annee είναι μια κοπέλα που στο instagram κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια Followers, και όχι άδικα, αφού η κοπέλα έχει τέλειο σώμα, και οπίσθια που μιλάμε. Κάθε φωτογραφία της και ένας πειρασμός. Απολαύστε τη.

H Juli Αnnee είναι ένα διάσημο αμερικανικό μοντέλο των social media που έχει συγκεντρώσει πάνω της πολλά ζευγάρια μάτια αφού οι φωτογραφίες της κάνουν πραγματικά θραύση.

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό το γλυκό κορίτσι είναι μανούλα, και τακτικά φωτογραφίζεται σε τρυφερές στιγμές με την κόρη της.

H Juli Αnnee έχει καταφέρει να κάνει το χόμπι της επάγγελμα, αφού όπως καταλαβαίνουμε είναι πολύ οργανωμένη στα socil media, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς.

Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, ΗΠΑ, και ζει στον Σαν Ντιέγκο. Είναι μια 23χρονη που η σεξουαλικότητα της ξεχειλίζει από τα εσώρουχα της.

Είναι ακόμα ένα τρανταχτό παράδειγμα πως μια κοπέλα μελαχρινή μπορεί να κάνει καριέρα σε μια δουλειά που βασιλεύουν οι ξανθιές, αλλά όπως θα δείτε κι εσείς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που ανατρέπουν τον κανόνα.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όποτε φωτογραφίζεται με φίλη της τότε σείεται το σύμπαν, αφού όλες οι φίλες της είναι μπουκιά και συχώριο.

Δείτε την σελίδα της missjulianne.me

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρει στον ιστότοπό της η εθνικότητα της Juli Αnnee είναι από την Πορτογαλικά η μισή, και η άλλη μισή από την Γερμανία.

Δείτε τη στο twitter το facebook το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee Juli Αnnee



Spread the love