Spread the love


Η Kylie Jenner είναι η μικρότερη αδελφή της Kim Kardashian, που την συναγωνίζεται στα ίσια με τις «ζουμερές» της σωματικές αναλογίες της. Αυτή τη φορά φόρεσε το bikini της και τάραξε όλους όσους την είδαν από κοντά, αλλά και όσους της ακολουθούν στα social media.

Η Kylie Jenner αναδεικνύει το σέξι της σώμα φορώντας ένα μαύρο bikini παρέα με τον δεσμό της Tyga και φίλους στο Punta Mita, στο Μεξικό, την Τρίτη 3/1/2017.

Για όσους δεν την γνωρίζουν η 19χρονη Kylie Kristen Jenner είναι μια αμερικανική τηλεοπτική προσωπικότητα, μοντέλο, socialite, σχεδιαστής που γεννήθηκε στις 10 του Αυγούστου 1997.

Έγινε περισσότερο γνωστή για τις εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό κανάλι « E!» στο reality show της οικογένειας Kardashians. Το 2012, συνεργάστηκε με το εμπορικό σήμα της εταιρείας ρούχων «PacSun», μαζί με την αδελφή της Kendall, και δημιούργησαν τη δική τους σειρά «Kendall & Kylie»..

Το 2014 η Kylie Jenner ήταν μέσα στην λίστα με τις 25 πλέον σημαίνοντες εφηβικές προσωπικότητες για την σημαντική τους επιρροή μεταξύ των εφήβων με τις εμφανίσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εμφανίστηκε στην ίδια λίστα το έτος 2015. Από το 2016, έχει ένα από τα 10 κορυφαία προφίλ στο Instagram.

Δείτε την σελίδα της: thekyliejenner.com

Το 2015, η Kylie Jenner ξεκίνησε τη δική της σειρά καλλυντικών και ένα best-seller app , το οποίο έφθασε στον αριθμό 1 στο iTunes App Store.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner

Δείτε και ορισμένες εντυπωσιακές φωτογραφίες της από το instagram:

Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner



Spread the love