Spread the love


Η σέξι κυρία Nas Diamond διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί που το διατηρεί κάνοντας πολύ σοβαρές θυσίες, αλλά το αποτέλεσμα την δικαιώνει, και μαζί με αυτή κι εμάς που την ακολουθούμε στο instagram με κομμένη την ανάσα. Είναι σκέτος πειρασμός.

Προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά. Όταν δε «ανέβασε» φωτογραφία της στο instagram να γυμνάζεται φορώντας τα εσώρουχά της προκάλεσε πανικό.

Ο λόγος για τη Nas Diamond. Το κανονικό της όνομα δεν χρειάζεται να το μάθεις, αλλά στην περιπτωση που το θέλεις είναι Anastasia Utkova. Το καλλιτεχνικό της όμως τα λέει όλα. Η Nas Diamond όταν κάνει παιχνίδι ξέρει να κερδίζει.

Είναι πολύ όμορφη Ρωσίδα, με πολύ γούστο και στιλ, που ξέρει να ποζάρει και να προκαλεί χωρίς να γίνεται χυδαία. Για να καταλάβετε ακριβώς τι κορίτσι είναι θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο vk.com

Η επέλαση τους συνεχίζεται και αυτή τη φορά έχουμε ένα χαρακτηριστικό δείγμα ξανθιάς. Κορμί-λαμπάδα, στήθος πληθωρικό, οπίσθια στην καλύτερη εκδοχή τους, αλλά αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι άλλο.

Είναι γυμνάστρια, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο και να περπάτα με χάρη σε όλες τις δυτικές πασαρέλες.

Σε πολλές φωτογραφίες της θα παρατηρήσετε ότι κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις και επιδίδεται σε ανοίγματα με τα πόδια της. Και με αυτόν τον τρόπο κάνει τα οπίσθια της να φαίνονται ακόμα καλύτερα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την απολαύσουμε χωρίς άλλα λόγια.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Good morning ?) Yees? Nooooot! ?? Ph: @senturiniliya Location : @focusstudiospb ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης NastyA ? (@nas_diamond) στις

Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond

Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond Nas Diamond



Spread the love