Spread the love


Η γνωστή ηθοποιός Πέννυ Σταθάκη από την σειρά «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» είναι ένα κορίτσι πολύ «ζουμερό» με πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς, που παλαιότερα είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει σεξ ακόμα και σε κομβικό σημείο της Εθνικής Οδού!

Είναι ένα από τα αναγνωρίσιμα κορίτσια της τηλεόρασης, αρκετά ταλαντούχο και ευρηματικό στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram. Για όσους όμως δεν γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Πέννυ Σταθάκη είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Γεώργιου Θεοδοσιάδη.

Έχει επίσης παρακολουθήσει μαθήματα στο Αττικό Ωδείο πάνω στη Βυζαντινή Μουσική και το Κλασικό Τραγούδι.

Πέρα από την υποκριτική, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία λίγο και είναι απόφοιτη από το Δημοσιογραφικό Εργαστήρι. Ακόμα φοίτησε και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Μάλιστα όταν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» έκανε αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή μπροστά στην κάμερα χωρίς δισταγμό. Η αλήθεια είναι πως αυτό το χρονικό διάστημα δεν την βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση αλλά όταν φιλοξενείται σε κάποια εκπομπή, εκεί τα λέει όλα.

«Το σεξ είναι μια βιολογική, εγωιστική ανάγκη. Οι άνθρωποι συνταιριάζουν και εξαντλούν τα βιολογικά τους ένστικτα», λέει ενώ αποκαλύπτει πως έχει κάνει σεξ σε ένα κομβικό σημείο της Εθνικής Οδού.

Η Πέννυ Σταθάκη κάνει μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια.

«Πολύτεκνη οικογένεια. Η μητέρα μου έπρεπε να πλένει από το πρωί ως το βράδυ σε μια σκάφη, γιατί ήμασταν 4 παιδιά, τι να προλάβει; Ο μπαμπάς δούλευε, ευτυχώς πολύ καλά και δεν μας έλειπε τίποτα, ήταν άνθρωπος με αρετές. Μεγάλωσα σε μια επαρχία, στο Γεράκι, έξω από τη Σπάρτη. Είναι ένα χωριό ανάμεσα στον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα, τα χώματα που παίζαμε ήταν τα θεμέλια των βυζαντινών εκκλησιών.

Ήμουν ένα παιδί που μεγάλωσα ως αλαφροΐσκιωτη. Έβλεπα μια εκκλησία και ονειρευόμουν τι μπορεί να ήταν εκεί. Η ιστορία ήταν δίπλα μου. Μεγάλωσα στο Μυστρά, στο κάστρο του Γερακιού και στη Μονεμβασιά. Δεν έπαιξα ποτέ με κούκλα. Είχα μια κούκλα στη ζωή μου, που μου την είχαν κάνει δώρο και την είχε στολίσει στον καναπέ η μάνα μου. Ακόμα την έχουμε»..

«Έπαιζα ποδόσφαιρο, έκανα πολλά αγορίστικα παιχνίδια. Έφευγα μόνη μου, έτρεχα, έκανα αποστάσεις με το ποδήλατο. Ήμουν αλαφροΐσκιωτη, πολύ απομονωμένη ως παιδί, σχεδίαζα πράγματα…

Η μάνα μου φοβόταν, έλεγε ότι κάποια στιγμή μπορεί και να τρελαθώ. Λειτουργούσα πολύ μόνη μου και εκεί ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με την παντομίμα, με το θέατρο, για να καλύψω τα κενά καταστάσεων που έζησα, γιατί έχω «χάσει» την αδερφή μου. Έχασα ένα κομμάτι από τη ζωή μου.»

Ποιο είναι το πιο περίεργο περιστατικό που έχει συμβεί στην Πέννυ Σταθάκη από θαυμαστή της;

«Φοιτήτρια στην Αθήνα, έμενα σε μια μονοκατοικία και παρατήρησα ότι κατά διαστήματα εξαφανιζόντουσαν τα εσώρουχα μου. Παραξενεύτηκα. Ζήτησα τη βοήθεια ενός φίλου μου αστυνομικού για να δούμε τι ακριβώς συνέβαινε.

Έπειτα από παρακολούθηση διαπιστώθηκε ότι ένας γείτονας όταν έφευγα από το σπίτι, πηδούσε στον κήπο και έπαιρνε τα εσώρουχα για την προσωπική του συλλογή. Παρότι συνελήφθη, ζήτησα να αφεθεί ελεύθερος γιατί ήταν νεαρός και στρατιώτης», είπε η ηθοποιός..

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Πέννυ Σταθάκη Πέννυ Σταθάκη Πέννυ Σταθάκη Πέννυ Σταθάκη Πέννυ Σταθάκη Πέννυ Σταθάκη Πέννυ Σταθάκη Πέννυ Σταθάκη Πέννυ Σταθάκη Πέννυ Σταθάκη



Spread the love